• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu va merge în prima sa vizită oficială la București

26 Iunie, 14:43

Maia Sandu anunță că pleacă săptămâna viitoare într-o vizită oficială la București, la invitația președintelui României Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook al prim-ministrului.

Maia Sandu

Astăzi am avut o convorbire telefonică cu Președintele României, Klaus Iohannis. I-am mulțumit Președintelui Iohannis pentru sprijinul constant, acordat de România cetățenilor din Republica Moldova. Am discutat despre necesitatea avansării în implementarea proiectelor comune dintre România și Republica Moldova. Președintele Iohannis ne-a asigurat de susținerea domniei sale și a României în procesele de integrare europeană a țării noastre.

Îi mulțumesc Președintelui Iohannis pentru invitația de a întreprinde o vizită oficială la București pe 2 iulie. După vizita la București, mă voi afla într-o vizită oficială la Bruxelles pe 4 iulie”, a scris Sandu.

Amintim că săptămână trecută premierul României Viorica Dăncilă a transmis prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu, un mesaj de felicitare, în numele Guvernului României, pentru preluarea mandatului. Totodată, Dăncilă i-a adresat invitaţia de a efectua la Bucureşti prima vizită oficială în străinătate.

Ulterior, Maia Sandu a declarat că va decide când va merge la București doar în urma unei discuții telefonice cu Viorica Dăncilă: „Desigur că voi merge la București, dar deja după vizita de la Bruxelles”.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: