• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 18º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 22º C
  Craiova 22º C
  Galati 24º C
  Iasi 23º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 22º C
 • 1 EUR = 4.7607 LEI
  1 USD = 4.2653 LEI
  1 GBP = 5.4399 LEI
  1 CHF = 4.2267 LEI
  1 HUF = 1.4589 LEI
  1 BGN = 2.4341 LEI
  1 JPY = 3.8755 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu se va prezenta la audierile comisiei parlamentare de anchetă „Open Dialog”

12 Noiembrie, 09:06

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate se va prezenta astăzi la audierile Comisiei Parlamentare care investighează elucidarea circumstanţelor de fapt şi de drept ale acuzațiilor de imixtiune din partea Fundaţiei Dialog Deschis şi fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska, în treburile interne ale Republicii Moldova și a finanțării unor partide politice va organiza audieri.

Maia Sandu

Într-un comunicat de presă se spune că „Maia Sandu, va merge astăzi, 12 noiembrie, la Parlament pentru a face claritate și a pune punct minciunilor lansate de guvernare în cazul așa-numitei anchete inițiate pe marginea finanțării PAS”.

Amintim că La încheierea acestora, Președintele Comisiei de anchetă, Igor Vremea va susține un briefing de presă.
Vom aminti că Maia Sandu a fost invitată săptămâna trecută la audierile organizate de Comisia de anchetă pentru elucidarea acuzațiilor de imixtiune din partea Fundaţiei „Otwarty Dialog" (Dialog Deschis) şi fondatoarei acesteia, Ludmila Kozlowska”. Liderul PAS a solicitat, însă, să fie chemată într-o ședinţă publică, nu la una care are loc cu ușile închise. Din acest motiv audierile planificate au fost amânate.
Primele audieri au avut loc vineri, 2 noiembrie. Atunci au fost invitată conducerea SIS, a Ministerului de Interne, a Centrului pentru Combaterea Spălării Banilor și conducerea Procuraturii Generale. Ședința s-a desfășurat cu ușile închise

Sursa: deschide.md

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: