• Bucuresti 35º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 29º C
  Constanta 31º C
  Craiova 33º C
  Galati 34º C
  Iasi 33º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 32º C
 • 1 EUR = 4.6586 LEI
  1 USD = 4.0976 LEI
  1 GBP = 5.2037 LEI
  1 CHF = 4.1247 LEI
  1 HUF = 1.4388 LEI
  1 BGN = 2.3819 LEI
  1 JPY = 3.6983 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu îl provoacă pe Pavel Filip la dezbateri la „Moldova1”

18 Iulie, 10:50

Liderul PAS Maia Sandu ar vrea să-l înveţe la scenă deschisă pe prim-ministrul Pavel Filip "ce ar trebui să facă guvernarea pentru a împiedica finanţarea obscură şi ilegală a partidelor". Politicianul a cerut ca atare o confruntarea cu şeful Executivului la postul de televiziune MOLDOVA 1.

Maia Sandu Pavel Filip

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sandu susține că, în urma unor scrisori expediate la Bruxelles cu privire la „modul fraudulos în care se finanțează partidele de la guvernare”, Filip le-a spus oficialilor europeni că „nu înțelege pretențiile”.

„Am făcut un apel către televiziunea națională să găzduiască o dezbatere la această temă, unde să-i explic lui Filip ce ar trebui să facă guvernarea pentru a împiedica finanțarea obscură și ilegală a partidelor. Conducerea TVM a promis să organizeze o asemenea dezbatere după alegerile locale. Acum, după toate acuzațiile aduse opoziției, pe care Filip o învinovățește de înrăutățirea relațiilor cu UE, această dezbatere e și mai indicată. Să clarificăm lucrurile față în față, cu argumente, în prezența telespectatorilor”, propune preşedintele PAS.

Sandu a subliniat că mizează pe prezența lui Filip la dezbatere, deoarece, „după experiența din anul trecut, Candu nu mai are voie să meargă la dezbateri”.

Amintim că anul trecut postul public de televiziune „Moldova1” a organizat o dezbatere cu participarea Maiei Sandu și președintelui Parlamentului, Andrian Candu.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: