• Bucuresti 32º C
  Baia Mare 21º C
  Brasov 26º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 28º C
  Craiova 32º C
  Galati 27º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 27º C
 • 1 EUR = 4.7340 LEI
  1 USD = 4.2803 LEI
  1 GBP = 5.3251 LEI
  1 CHF = 4.3235 LEI
  1 HUF = 1.4260 LEI
  1 BGN = 2.4204 LEI
  1 JPY = 3.9725 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu îl provoacă pe Pavel Filip la dezbateri la „Moldova1”

18 Iulie, 10:50

Liderul PAS Maia Sandu ar vrea să-l înveţe la scenă deschisă pe prim-ministrul Pavel Filip "ce ar trebui să facă guvernarea pentru a împiedica finanţarea obscură şi ilegală a partidelor". Politicianul a cerut ca atare o confruntarea cu şeful Executivului la postul de televiziune MOLDOVA 1.

Maia Sandu Pavel Filip

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sandu susține că, în urma unor scrisori expediate la Bruxelles cu privire la „modul fraudulos în care se finanțează partidele de la guvernare”, Filip le-a spus oficialilor europeni că „nu înțelege pretențiile”.

„Am făcut un apel către televiziunea națională să găzduiască o dezbatere la această temă, unde să-i explic lui Filip ce ar trebui să facă guvernarea pentru a împiedica finanțarea obscură și ilegală a partidelor. Conducerea TVM a promis să organizeze o asemenea dezbatere după alegerile locale. Acum, după toate acuzațiile aduse opoziției, pe care Filip o învinovățește de înrăutățirea relațiilor cu UE, această dezbatere e și mai indicată. Să clarificăm lucrurile față în față, cu argumente, în prezența telespectatorilor”, propune preşedintele PAS.

Sandu a subliniat că mizează pe prezența lui Filip la dezbatere, deoarece, „după experiența din anul trecut, Candu nu mai are voie să meargă la dezbateri”.

Amintim că anul trecut postul public de televiziune „Moldova1” a organizat o dezbatere cu participarea Maiei Sandu și președintelui Parlamentului, Andrian Candu.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: