• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 18º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 12º C
  Craiova 19º C
  Galati 16º C
  Iasi 18º C
  Suceava 15º C
  Timisoara 23º C
 • 1 EUR = 4.7581 LEI
  1 USD = 4.2268 LEI
  1 GBP = 5.4956 LEI
  1 CHF = 4.1488 LEI
  1 HUF = 1.4831 LEI
  1 BGN = 2.4328 LEI
  1 JPY = 3.7787 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu și Andrei Năstase comentează lista candidaților propuși de PPDA și anunță nume noi

19 Decembrie, 10:00

Maia Sandu și Andrei Năstase confirmă lista propunerilor de candidați PPDA pentru circumscripțiile uninominale, însă o cataloghează drept „cernovic” (n.red. ciornă) și acuză Deschide.MD de fake. Asta chiar dacă reporterii noștri au scris clar că este vorba despre propuneri și, în mod firesc, acestea pot fi supuse unor modificări în varianta definitivată.

ACUM

Anunțul cu primele nume a fost făcut de liderii celor două partide cofondatoare ale blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, de la TV8.

Fiind întrebat dacă este adevărată lista apărută în mass-media, Năstase a răspuns: „Vă surprinde ceva?”

„Vă surprinde că ne-au spart poșta electronică, conturile de Telegram sau alte rețele, faptul că ne-au interceptat, că ne urmăresc pe la ferestre”, a adăugat Năstase.

„Lista a fost obținută de Deschide.MD de la surse din cadrul blocului ACUM. Anume Deschide.MD”, a fost precizarea moderatoarei emisiunii.

„Noi am amânat să facem public acest lucru pentru că sunt și alte partide care au luat anumite decizii. Vom avea cât de curând o listă pe care o vom prezenta organelor abilitate. O să-l găsiți la Chișinău pe Alexandru Slusari, spre deosebire de ce scrie pe lista aia. O să-i găsiți și pe alți colegi de-ai noștri. Pierdem timpul să discutăm acuma „cernovice”, a declarat Andrei Năstase

Referitor la circumscripțiile unde vor candida președinții celor două partide, Sandu și Năstase spun că nu au decis deocamdată. Totuși, lista tuturor candidaților va fi prezentată cel mai probabil săptămâna viitoare.

În această săptămână se lucrează foarte intens în comisia de evaluare privind integritatea.

În aceeași emisiune cofondatorii blocului electoral „ACUM” au spus că actuala guvernare este disperată și încearcă să înlăture oponenții politici prin șmecherii politice. Declarația a fost făcută în contextul publicării raportului „Open Dialog”.

Sursa: deschide.md

 

Amintim că ieri Deschide.MD a publicat o listă de 22 persoane care au fost propuse în calitate de candidați din partea PPDA pentru cele 51 de circumscripții uninominale. 

 

Citeste mai mult despre: ACUM, alegeri parlamentare, fake, lista, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: