• Bucuresti 9º C
  Baia Mare 6º C
  Brasov 5º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 6º C
  Craiova 9º C
  Galati 7º C
  Iasi 9º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 9º C
 • 1 EUR = 4.7383 LEI
  1 USD = 4.2016 LEI
  1 GBP = 5.3832 LEI
  1 CHF = 4.1734 LEI
  1 HUF = 1.4898 LEI
  1 BGN = 2.4227 LEI
  1 JPY = 3.8045 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu, despre majorările de salarii promise de Guvern: Seamănă a campanie electorală!

30 Octombrie, 09:53

Maia Sandu consideră că majorările de salariu promise de Guvern seamănă a campanie electorală. În acest sens, dânsa a ținut să menționeze faptul că statul nu dispune de acești bani pentru așa-zisele măriri de salarii.

Maia Sandu

„De ce doar cu două luni înainte de alegeri? De unde bani? Din câte știm această guvernare ne-a privat de asistența UE. Asta seamănă a campanie electorală. Trebuia să facă acest lucru cu mult timp înainte”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Adevărul Live Moldova”.

În acest sens, lidera PAS a menționat că pentru a oferi aceste salarii, guvernarea ar trebui să aibă relații bune cu partenerii externi, care ar contribui la acest capitol.

„Ar mai trebui să ai o economie puternică. Dar în situația când se hărțuiește mediul de afaceri nu ai cum. Oamenii pleacă din țară, iar angajatorii nu mai au lucrători. Aceste salarii ar putea fi achitate până la alegeri. După alegeri acest lucru nu va mai fi posibil", a concluzionat Sandu.

Vom aminti că Partidul Democrat a venit cu un nou proiect în pragul alegerilor parlamentare. Liderul PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat o reformă a salariilor și anunță că Guvernul va majora salariile bugetarilor de la 20% până la 90%. În cadrul ședinței Filip a menționat că reforma salarizării nu este o lege simplă despre majorarea salariilor, este o lege care vine să facă ordine în sistemul de salarizare, ceea ce trezește multe semne de întrebare.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: