• Bucuresti -1º C
  Baia Mare -2º C
  Brasov -6º C
  Cluj-Napoca -2º C
  Constanta -2º C
  Craiova -3º C
  Galati -3º C
  Iasi -2º C
  Suceava -2º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Maia Sandu amenință cu judecata posturile de televiziune Publika și Prime

28 Ianuarie, 15:14

Maia Sandu amenință că va acționa în judecată posturile de televiziune Publika TV și Prime TV, pentru răspândirea știrilor mincinoase.

Maia Sandu

„După ce a mințit lumea cu cei 30.000 de sirieni și cu acuzații de trădări de patrie cu care singuri s-au făcut de râs în fața întregii lumi, holdingul lui Plahotniuc vine cu o nouă încercare penibilă de a denigra blocul ACUM, singura forţă de opoziţie reală. Cică am fi beneficiat de consultanță străină în perioada campaniei prezidenţiale din 2016! Am precizat și anterior că am fost contactați de reprezentanţi ai unor firme de consultanţă din străinătate înainte de campania prezidenţială, pe care i-am refuzat pe motiv că legea nu ne permitea să beneficiem de serviciile lor”, scrie Sandu pe Facebook.

Acţionăm în judecată Publika şi Prime care au răspândit aceste ştiri mincinoase, ca să răspundă public pentru afirmaţii nefondate”, menționează Maia Sandu.

Maia Sandu susține că prin afirmațiile false și denigratoare difuzate la Publika TV și Prime TV, i-a fost lezată onoarea și demnitatea profesională și solicită dezminirea informațiilor defăimătoare.

Cerere Prealabila Publika S... by on Scribd

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: