• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.3688 LEI
  1 GBP = 5.8169 LEI
  1 CHF = 4.7466 LEI
  1 HUF = 1.3660 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8620 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

MAI: Amendă de 2.000 de lei în Capitală

06 Decembrie, 11:34

Românii votează astăzi la alegerile parlamentare 2020. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a declarat că până acum au fost sesizate câteva incidente, dar acestea nu au afectat desfăşurarea votului.

politie

În Bucureşti un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgenţă 112 pentru a reclama faptul că o altă persoană nu purta mască de protecţie. În urma verificărilor, s-a constatat că aspectele reclamate nu se confirmă, notează Mediafax.

Un alt incident a avut loc în Capitală, unde trei membri ai birourilor electorale de la secţii diferite au avut nevoie de îngrijiri medicale: doi pentru lipotimii şi al treilea pentru că s-a tăiat cu caterul la mână. Persoanele sunt conştiente şi au fost asistate medical la faţa locului.

La o secţie de votare din municipiul Brăila, o persoană a reclamat că ar primit un buletin care avea aplicată ştampila de vot. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare pentru efectuarea de verificări.

Unul dintre cele mai grave incidente petrecute în dimineața zilei de 6 decembrie a avut loc în judeţul Gorj. Un polițist a raportat faptul că după preluarea pazei unei secţii de votare, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, alta decât cea în care este amplasată secţia de votare, a tras din greşeală un foc de armă. Incidentul s-a produs înainte de deschiderea secţiei de vot. Nu au rezultat decât pagube materiale. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ pentru a efectua verificări cu privire la acest incident.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: