• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 28º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.7249 LEI
  1 USD = 4.2241 LEI
  1 GBP = 5.2925 LEI
  1 CHF = 4.2222 LEI
  1 HUF = 1.4662 LEI
  1 BGN = 2.4158 LEI
  1 JPY = 3.8996 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Mădălin Voicu, audiat la DNA

10 Februarie, 11:13

Deputatul PSD Mădălin Voicu a fost audiat miercuri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un dosar privind mai multe infracţiuni comise la Partida Romilor, inclusiv infracţiuni de spălare de bani.

madalin

Când a ajuns la DNA. Mădălin Voicu a declarat că a „poate sunt nereguli” la Partida Romilor, procurorii făcând verificări. El a mai spus între altele: „Toţi dintre cei care am fost chemaţi suntem suspecţi”. „Poate sunt nereguli pe care vor să le verifice. Eu nu sunt numai membru, ci şi membru fondator şi preşedinte de onoare la Partida Romilor am fost chemat. Probabil că există un fel de verificare generală, nu numai la organizaţia romilor", a declarat deputatul Mădălin Voicu la intrarea în DNA.

Voicu a stat în sediul DNA aproximativ o oră, declarând la ieşire că el şi alte persoane au calitatea de suspecţi şi că acuzaţiile procurorilor anticorupţie se referă la mai multe infracţiuni, inclusiv spălare de bani.

„Domnul procuror Ţuluş m-a rugat să ne întâlnim pentru detaliere. Le-am promis că o să colaborăm şi că o să existe un dialog legat de ceea ce cercetează domniile lor şi urmează să ne reîntâlnim. (...) Toţi suntem în aceeaşi situaţie, suntem suspecţi. Se face o anchetă pe care eu, sincer să fiu, pot să o înţeleg, că nu e numai la Partida Romilor. Anchete se fac peste tot, la toate instituţiile. Au ajuns probabil la «P» şi Partida Romilor e în vizor", a susţinut Mădălin Voicu.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: