• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ludovic Orban: Orice discuție despre o remaniere guvernamentală e prematură și inutilă

28 Iunie, 14:23

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, luni, că e mulțumit de activitatea tuturor miniștrilor liberali și că, în opinia sa, o discuție despre o remaniere guvernamentală e inutilă și prematură - nu au trecut nici măcar șase luni pline de când Guvernul Cîțu și-a început acivitatea.

orban

Orban a ținut să precizeze că el nu a participat la niciun fel de convorbire privind o eventuală remaniere. Discuțiile pe acest subiect, „pe surse sau ne-surse, creează o instabilitate la nivel guvernamental din vorbe lansate pe la colțuri”, a mai afirmat Orban.

Ludovic Orban: Orice discuție despre o remaniere guvernamentală e prematură și inutilă. Guvernul nu are nici 6 luni complete de când e instalat

„Am văzut că sunt discuții legate de o eventuală remaniere. Eu nu am participat la nicio discuție legată de vreo remaniere. În ce mă privește, și eu evaluez activitatea miniștrilor, în primul rând a miniștrilor PNL. O spun clar și limpede: din punctul meu de vedere, nu există niciun motiv de nemulțimire cu privire la activitatea miniștrilor PNL.

Ca atare, orice discuție pe surse sau ne-surse despre evenutală remaniere mi se pare nepotrivită, creează o instabilitate la nivel guvernamental din vorbe lansate pe la colțuri și care, cred eu, e prematură și inutilă.

Totuși, Guvernul nu are nici 6 luni complete de când e instalat. Sigur că trebuie corectate unele lucruri care nu funcționează, dar o discuție despre remaniere mi se pare fără fundament”, a declarat Ludovic Orban.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: