• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9459 LEI
  1 USD = 4.4424 LEI
  1 GBP = 5.9485 LEI
  1 CHF = 4.7699 LEI
  1 HUF = 1.3817 LEI
  1 BGN = 2.5288 LEI
  1 JPY = 3.8437 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ludovic Orban nu îl vrea pe Florin Cîțu contracandidat: Îl vreau în echipa mea

25 Mai, 14:38

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că își dorește ca Florin Cîțu să fie în echipa lui și a enumerat funcțiile politice în care l-a susținut pe acesta.

orban

"A fost în echipa mea. A fost ales senator în 2016, a fost ales vicepreședinte economic în echipa mea, l-am susținut pentru funcția de lider de grup la Senat, ulterior ministru al finanțelor și după alegeri pe poziția de premier.

Între mine și Florin Cîțu e o relație de colaborare, de parteneriat. Comunicăm, luăm decizii împreună. Mi-aș dori să fie în echipa mea, dar decizia îi aparține", a declarat Ludovic Orban.

Conducerea PNL a stabilit marți în ședința Biroului Executiv data la care va avea loc Congresul partidului - 25 septembrie. Președintele PNL Ludovic Orban a propus data iar liderii partidului au aprobat-o prin vot. Orban le-a prezentat colegilor și calendarul alegerilor. Deocamdată, el este singurul care și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului.

Florin Cîțu a declarat, marți, că în mod sigur va candida la o funcție în congresul PNL. Întrebat dacă "are loc de Ludovic Orban", care recent a susținut că este cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării, Cîțu a răspuns că "este loc pentru toată lumea" și că "sunt multe funcții supreme".

În legătură cu susținerea declarată public de Emil Boc, premierul a precizat că actualul primar al municipiului Cluj-Napoca este "un om cu experiență politică foarte mare", iar afirmațiile acestuia îl onorează și responsabilizează: "E un om care a trecut printr-o criză economică în 2009. Discutăm foarte mult".

Boc a precizat recent că din punctul său de vedere "Florin Cîțu este viitorul și poate duce partidul și România spre Europa".

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: