• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ludovic Orban: „Nimeni din echipa mea nu a vorbit despre o posibilă scindare a PNL

24 August, 10:15

Ludovic Orban: „Nimeni din echipa mea nu a vorbit despre o posibilă scindare a PNL. Despre acest lucru a vorbit tabăra Cîțu”

Orban

Ludovic Orban a declarat luni seara în emisiunea Bună, România, prezentată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir că echipa sa nu  a vorbit niciodată despre o scindare a partidului dacă nu va fi ales președinte al PNL. Ludovic Orban a acuzat tabăra Cîțu că a făcut declarații publice despre acest subiect:

„Eu am mai pierdut alegeri în partid pentru funcția de președinte al PNL. Acuma fac tot ce este posibil să îmi conving colegii, în ciuda unui context extrem de ciudat în care se desfășoară această campanie, fac tot ce este posibil să îi conving pe colegii mei să mă voteze.

Sunt convins că un vot secret, liber exprimat de delegați care reprezintă vârfurile PNL în fiecare filială și care sunt desemnați ca delegați, un vot liber exprimat de delegații la congres va fi cu siguranță în favoarea mea, eu sunt o certitudine.

Toată lumea știe ce calități am și ce capacitate am de a conduce PNL spre victorie în continuare, ca atare scenariul care se vehiculează despre povești ce se va întâmpla după, nimeni din echipa mea nu a vorbit despre o posibilă scindare a PNL, nimeni nu a  vorbit despre acest subiect. Mai degrabă au făcut declarații despr eacest subiect, cei din tabăra Cîțu”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat despre o posibilă implicare a unor entități din afara partidului în alegerile din PNL, Ludovic Orban a precizat:

„Pentru orice observator care are o minimă experiență se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate care nu au explicații normale”, mai spune Orban.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: