• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0034 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5255 LEI
  1 HUF = 1.3656 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8612 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Lucrări pe teritoriul Bulgariei, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Silistra-Ostrov

17 Iulie, 15:15

Bulgarii fac lucrări de reparaţii a drumurilor, canalizării şi trotuarului din Punctul de Trecere a Frontierei Silistra-Ostrov, până la sfârşitul lunii august, şi din acest motiv va creşte timpul de aşteptare pentru toate mijloacele de transport. Autorităţile recomandă folosirea celorlalte PTF-uri de la graniţa cu Bulgaria, trei în judeţul Constanţa şi alte şase în alte judeţe.

politia de frontiera

Poliţia de Frontieră a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că autorităţile de frontieră bulgare au informat Garda de Coastă, prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, privind desfăşurarea, în perioada 15 iulie – 24 august, pe teritoriul Bulgariei, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Silistra - Ostrov, a unor lucrări de reparaţii ale drumurilor, canalizării şi trotuarului.

“În acest context, atât intrarea, cât şi ieşirea tuturor autovehiculelor care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei comun Silistra – Ostrov vor fi efectuate simultan doar pe una dintre arterele punctului de trecere (fie pe artera de intrare, fie pe cea de ieşire), fapt ce poate determina creşterea timpului de aşteptare pentru toate mijloacele de transport”, se arată în comunicatul de presă.

Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă.

Astfel, în prezent, pe raza judeţului Constanţa, la graniţa cu Bulgaria, sunt deschise trei puncte de trecere a frontierei cu specific rutier: P.T.F. Vama Veche - Durankulak; P.T.F. Ostrov - Silistra; P.T.F. Negru Vodă – Kardam, scrie News.ro.

De asemenea, la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale încă 6 puncte de trecere a frontierei: P.T.F. Giurgiu – judeţul Giurgiu, P.T.F. Calafat – judeţul Dolj, P.T.F. Turnu Măgurele – judeţul Teleorman, P.T.F. Zimnicea – judeţul Teleorman, P.T.F. Călăraşi – judeţul Călăraşi, P.T.F. Bechet – judeţul Dolj (doar pentru transportul de marfă).

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: