• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Lucian Bode (MAI): Performanța sportivă a reprezentat dintotdeauna mottoul CS Dinamo

12 Mai, 16:49

Pe 14 mai 2021 se împlinesc 73 de ani de la înființarea unui brand de țară, Clubul Sportiv Dinamo București, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, care a participat miercuri la festivitățile legate de această anivesare. Cu această ocazie, șeful MAI a explicat că „acest club trebuie să rămână un spațiu dedicat performanțelor”.

lucian bode

Lucian Bode (MAI): Clubul Sportiv Dinamo, un brand de țară, trebuie să rămână un spațiu dedicat performanțelor

Pentru că în data de 14 mai 2021 se împlinesc 73 de ani de la înființarea unui brand de țară - CS Dinamo București, astăzi, am fost prezent la festivitățile legate de această aniversare. Performanța sportivă a reprezentat dintotdeauna motto-ul Clubului Sportiv Dinamo, iar dumneavoastră aveți sarcina de a lăsa moștenire tinerelor generații dorința de a duce mai departe prestigiul acestui club valoros. Dragi sportivi, ne mândrim cu dumneavoastră și vă asigurăm că vom trăi la maxim și cu pumnii strânși fiecare competiție”, a scris Lucian Bode, miercuri, pe Facebook.

Acest club trebuie să rămână un spațiu dedicat performanțelor, a punctat liberalul.

Trebuie să rămână locul unde se scriu pagini importante din istoria sportului românesc, locul în care cu fiecare competiție sportivă se adaugă câte un titlu nou în palmares, și mai ales un reper pentru tinerele generații care privesc cu admirație spre marile figuri din galeria clubului alb-roșu care au făcut cinste tricolorului peste tot în lume. La mulți ani, Dinamo!”, a conchis ministrul Afacerilor Interne.

Tot astăzi, Lucian Bode a vorbit și despre situația stadionului de fotbal, context în care a precizat că nu mai există „niciun fel de oprelişte în ceea ce priveşte construirea unui complex sportiv aici din punct de vedere al litigiilor juridice”.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: