• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 19º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 22º C
  Craiova 22º C
  Galati 21º C
  Iasi 22º C
  Suceava 19º C
  Timisoara 17º C
 • 1 EUR = 4.8744 LEI
  1 USD = 4.1145 LEI
  1 GBP = 5.3849 LEI
  1 CHF = 4.5485 LEI
  1 HUF = 1.3394 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 3.9322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liviu Dragnea spune că PSD nu poate rămâne la guvernare în orice condiţii

26 Iunie, 01:55

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea a declarat, joi, la Oradea că PSD nu rămâne la guvernare în orice condiţii. Acelaşi mesajul a fost transmis şi cu o zi în urmă la Bucureşti.

dragnea

"A fost o guvernare foarte bună, eficientă, dar nu putem rămâne în orice condiţii. O guvernare bună este o guvernare coerentă şi în care toţi partenerii funcţionează ca până acum şi eu cred că vom funcţiona. Se inventează un nou fel de coaliţie. Suntem împreună la putere, dar fiecare votează cum vrea. Să nu acceptam să fim umiliţi de nimeni", a declarat, joi, la Oradea, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

El a declarat că va merge prin toate organizațiile județene, deoarece "există o stare neplăcută în partid", generată de ultimele evenimente.

Dragnea a explicat într-o emisiune la TVR, miercuri, că în acest moment există exista o stare de dezoruientare în fiecare organizaţie PSD din teritoriu şi a subliniat că "PSD vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiţii". Liderul PSD a mai spus că "PSD nu doreşte să rămână la guvernare cu orice preţ şi în orice condiţii, nu acceptăm să stăm într-o coaliţie în care lucrurile sunt neclare".

Dragnea a mai adăugat că "la guvernare stai când eşti într-o coaliţie în care coaliţia funcţionează corect, cum a funcţionat până acum", referindu-se la declaraţiile din ultimele zile ale preşedintelui UNPR, Gabriel Oprea, actual prim-ministru interimar.

"Ce s-a întâmplat cu Strategia de Apărare este un exemplu de cum nu trebuie să se întâmple într-o coaliție și într-o coaliție din Parlament. Şi asta e generat de lipsa de comunicare iar noi încercăm să discutăm în coaliție, sper să clarificăm. E vorba numai de comunicare", a mai spus Dragnea, miercuri, la TVR, întrebat dacă Gabriel Oprea conduce PSD pentru că social-democrații voiau să se mai dezbată în Parlament Strategia de Apărare, în schimb Oprea a spus că documentul trebuie votat.

 

Citeste mai mult despre: coalitie, gabriel oprea, Guvernare, Liviu Dragnea, psd, UNPR
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: