• Bucuresti 7º C
  Baia Mare 4º C
  Brasov 5º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 9º C
  Craiova 11º C
  Galati 8º C
  Iasi 9º C
  Suceava 9º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.7785 LEI
  1 USD = 4.3069 LEI
  1 GBP = 5.6554 LEI
  1 CHF = 4.3582 LEI
  1 HUF = 1.4461 LEI
  1 BGN = 2.4432 LEI
  1 JPY = 3.9667 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liviu Dragnea şi-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor, la penitenciarul Rahova

28 Mai, 09:28

Liviu Dragnea a ajuns, luni după-amiază, la Penitenciarul Rahova, unde a fost încarcerat. Va rămâne la Rahova timp de 21 de zile, în carantină. Ulterior se va stabili dacă va fi transferat şi în ce regim de detenţie îşi va executa pedeapsa. Deocamdată, Liviu Dragnea beneficiază de ajutorul specialiştilor pentru a se acomoda cu închisoarea.

dragnea

Trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. Este sentinta finala pe care a primit-o Liviu Dragnea în dosarul angajarilor fictive de la Teleorman. În câteva ore de la comunicarea sentintei, Liviu Dragnea s-a predat la Penitenciarul Rahova, dupa o diversiune demna de filmele politiste pentru a scapa de presa aflata la poarta locuintei sale. Pentru el urmeaza acum 3 saptamani de carantină.

"Poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova", a informat Poliţia Capitalei.

La Penitenciarul Rahova, liderul PSD a fost aşteptat de mai multe persoane care l-au huiduit.

Ele i-au strigat: “Hoţule!” sau”La puşcărie!”.

Liviu Dragnea va rămâne la Penitenciarul Rahova, în carantină, pentru 21 de zile, perioadă în care i se vor face analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: