• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov -3º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta -2º C
  Craiova 2º C
  Galati 0º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.7619 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.4653 LEI
  1 CHF = 4.1953 LEI
  1 HUF = 1.4983 LEI
  1 BGN = 2.4348 LEI
  1 JPY = 3.7869 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liviu Dragnea nu merge la recepţia de la Cotroceni organizată de Ziua Naţională a României

21 Noiembrie, 15:27

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că nu va participa la recepţia organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Naţională a României.

dragnea

De altfel, şeful PSD a lipsit de la recepţia de la Cotroceni şi anul trecut, când preşedintele Klaus Iohannis a decis să nu-i invite nici pe el, nici pe Călin Popescu Tăriceanu din cauza problemelor în Justiţie pe care le au.

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, luni, că din informaţiile pe care le are Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor fi invitaţi la parada de Ziua Naţională, spre deosebire de anul trecut când Preşedinţia nu a transmis invitaţii către aceştia pe motiv că au probleme penale.

"Eu știu sigur că voi merge la parada de 1 Decembrie, pentru că este o paradă pe care o organizează MApN și este normal să fim acolo să ne bucurăm de Ziua Națională a României", a spus Fifor, întrebat dacă participă la recepția de 1 Decembrie.

Întrebat dacă merge la recepția organizată de președintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie, Liviu Dragnea a spus: "Nici vorbă la recepție".

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: