• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberare

21 Aprilie, 13:23

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

Dragnea

Astfel, săptămâna viitoare, Liviu Dragnea se va prezenta în faţa instanţei de judecată cu cererea de eliberare condiţionată, transmite Antena3.

Amintim că Dragnea a cerut eliberarea condiționată din închisoare într-un proces care se desfășoară la Judecătoria Sectorului 5.

Liviu Dragnea, eliberat condiționat din închisoare

Fostul lider al social-democraților ispășește o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman și deja a întrunit fracţia de două treimi din pedeapsa pentru a iniția un astfel de demers.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Curtea Supremă pentru instigare la abuz în serviciu.

Potrivit procurorilor anticorupție, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea controla și coordona activitatea DGASPC din județ, instituție unde erau încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Cele două erau plătite de DGASPC Teleorman, dar, în realitate, lucrau la organizația județeană a PSD. Anchetatorii susțin că Botorogeanu și Stoica nu s-au prezentat la serviciu și nu au desfășurat niciuna dintre activitățile prevăzute în contractul cu Direcția de Asistență Socială.

Înainte de condamnarea din dosarul angajărilor fictive, Dragnea a primit și o condamnare de doi ani cu suspendare în dosarul Referendumului.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: