• Bucuresti 19º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 19º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 19º C
  Craiova 21º C
  Galati 19º C
  Iasi 18º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 22º C
 • 1 EUR = 4.8731 LEI
  1 USD = 4.1224 LEI
  1 GBP = 5.3888 LEI
  1 CHF = 4.5473 LEI
  1 HUF = 1.3352 LEI
  1 BGN = 2.4916 LEI
  1 JPY = 3.9325 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liviu Dragnea a început munca la Penitenciarul Rahova. Cu ce se ocupă fostul şef PSD

03 Iulie, 15:54

Fostul lider PSD a început să muncească în puşcărie. Liviu Dragnea lucrează deja la atelierul auto al închisorii. Dezvăluirea a fost făcută de Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a ieșit din perioada de carantină, dar este în continuare închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde a început și munca. Bunul prieten și fost coleg, Codrin Ștefănescu a făcut dezvăluiri despre cum o duce fostul lider PSD după gratii și cum își ocupă timpul.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea munceşte la atelierul auto al Penitenciarului Rahova. "Ca orice om aflat după gratii are dreptul la muncă, iar el nu se dă înapoi de la asta. (...) Se pricepe la asta și este o muncă care îi place.  În timpul liber citește, citește multe cărți", a spus Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman și este încarcerat din 27 mai.

Liviu Dragnea are aceleași drepturi ca și ceilalți deținuți din Penitenciarul Rahova, fără regim preferențial. Membrii Comisiei pentru stabilirea și individualizarea regimului de executare a pedepselor au decis că fostul lider PSD va executa pedeapsa în regim închis, dar și că nu are nevoie de măsuri suplimentare de protecție, cu toate că e fost demnitar.

Fostul președinte al Camerei Deputaților va executa pedeapsa în regim închis cel puțin opt luni. În anul 2020, când va avea executată o cincime din pedeapsă, Comisia penitenciarului îi va reexamina dosarul și va stabili dacă îi schimbă regimul din închis în semideschis, ceea ce îi va aduce mai multe drepturi.

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul său loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: