• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 10º C
  Craiova 3º C
  Galati 2º C
  Iasi -1º C
  Suceava -2º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.6662 LEI
  1 USD = 4.0794 LEI
  1 GBP = 5.2488 LEI
  1 CHF = 4.1096 LEI
  1 HUF = 1.4518 LEI
  1 BGN = 2.3858 LEI
  1 JPY = 3.6268 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liderii ACUM s-au întâlnit cu Comisarul Hahn. Cel din urmă a salutat unitatea forțelor proeuropene

07 Noiembrie, 14:38

Liderii ACUM Andrei Năstase și Maia Sandu s-au întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn. Cel din urmă a salutat „unitatea forțelor autentic proeuropene”, potrivit unei postări făcute de președinta PAS.

ACUM

„Domnul Hahn și-a exprimat îngrijorarea în raport cu acțiunile antidemocratice ale regimului de la Chișinău și pachetele de legi adoptate în ultimele luni care subminează procesul de integrare europeană. Comisarul Hahn a salutat unitatea forțelor autentic proeuropene și ne-a garantat că UE va depune toate eforturile pentru a asigura un proces electoral democratic în Republica Moldova. Grație parteneriatelor strânse în cadrul PPE, avem încredere că vom reuși să ancorăm Republica Moldova pe calea de integrare europeană și să apropiem condițiile de viață ale cetățenilor noștri de standardele europene", a scris Maia Sandu.

Președinta PAS, Maia Sandu, și liderul PPDA, Andrei Năstase, participă la Congresul EPP - European People's Party de la Helsinki, care se desfășoară în perioada 7-8 noiembrie 2018.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: