• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Liberalii au votat susținerea lui Florin Cîțu în funcția de premier

02 Septembrie, 15:03

Liberalii au votat, joi, în Biroul Permanent Național (BPN), pentru susținerea în continuare a lui Florin Cîțu în funcția de premier, după ce reprezentații USR PLUS au declarat că vor rămâne în coaliție doar dacă premierul pleacă.

citu

”S-a adoptat o rezoluție, a fost dat un vot de susținere a premierului Florin Cîțu. Este extrem de important, au participat peste 70% din membrii BPN și s-a votat în unanimitate susținerea lui Florin Cîțu ca prim ministru și în toate demersurile domniei sale.

Vă dau citire rezoluției adoptate astăzi:

Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal își reafirmă susținerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîțu a funcției de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredințat lui Florin Cîțu de către toate partidele din cadrul coaliției, a fost unul pentru modernizarea și dezvoltarea României.

Evoluțiile din ultimele 9 luni au confirmat nu doar angajamentul ci și succesul său și al întregii echipe guvernamentale pe acest drum”, a declarat, joi, Rareș Bogdan.

Orban: ”Colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat”

Ludovic Orban nu a participat la ședința Biroului Permanent Național.

”Astăzi, fără să fiu informat, colegi de-ai mei au convocat BPN fără să fiu informat. A doua oară, ignorând președintele partidului și refuzând un dialog cu președintele partidului. Am decis să nu particip la această ședință, despre care nu am fost informat”, a spus Orban.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: