• Bucuresti 26º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 22º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 25º C
  Iasi 24º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.8423 LEI
  1 USD = 4.2788 LEI
  1 GBP = 5.3932 LEI
  1 CHF = 4.5427 LEI
  1 HUF = 1.3687 LEI
  1 BGN = 2.4758 LEI
  1 JPY = 3.9963 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa PSD: "Ruşine PSD! O sa o încasaţi! Eu nu vreau ca PSD sa plece oricum"

01 Noiembrie, 21:32

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa actualului partid de guvernământ, PSD, şi le-a transmis că reprezintă o guvernare ratată şi eşuată.

Iohannis

Klaus Iohannis s-a dezlănţuit la adresa PSD într-un discurs electoral cu aproape o săptămână înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

"Aceşti pesedişti arată o disperare urata.  Li-i frică PSD-iștilor. Se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. O disperare urâtă. Acești PSD-iști se agață de putere, doar, doar, încă o zi în care mai pot da din banii românilor baronilor roșii. Să mai angajeze nişte neamuri, nişte incompetenţi. Rușine PSD! O să o încasați!”, a transmite Klaus Iohannis.

Preşedintele a explicat de ce tot vorbeşte de PSD. "Hai să vă explic de ce vorbesc atata de PSD, fiindca au guvernat cel mai mult din ultimii 30 de ani, de la Revolutie incoace. Daca vorbim de autostrazi, acelea promise si nefacute. Cine e vinovat? PSD. Dacă vorbim despre spitalele regionale, cine este vinovat? PSD.

"Vorbim despre o justitie asaltata, vorbim despre ce s-a facut, si de fiecare data aceste lucruri au fost gresit abordate de PSD. Acest PSD a construit o guvernare dezastruoasa. Este timpul sa plece. Este timpul sa plece pentru mai multa vreme. Doar asa vom putea noi sa reconstruim Romania. Eu nu vreau ca PSD sa plece oricum. Vreau sa plece in cel mai democrativ mod. Vreau sa plece dupa alegeri", a subliniat Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: