• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 28º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.7249 LEI
  1 USD = 4.2241 LEI
  1 GBP = 5.2925 LEI
  1 CHF = 4.2222 LEI
  1 HUF = 1.4662 LEI
  1 BGN = 2.4158 LEI
  1 JPY = 3.8996 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis se scuză. El explică de ce a ridicat TONUL în dezbaterea cu Ponta

12 Noiembrie, 16:17

Iohannis a spus că dezbaterea de marţi seară a fost "un talk-show

klaus

Iohannis a spus că dezbaterea de marţi seară a fost "un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale": "Dar, decât nimic..”.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, într-un interviu pentru reportervirtual.ro că electoratul este cel care a cîştigat dezbaterea de marţi seara cu contracandidatul său, Victor Ponta.

"Am văzut că evaluările sunt diferite. Unii consideră că am câştigat puncte, alţii consideră că Ponta. Chit că nu am cunoscut temele şi formatul, m-am dus din pur respect pentru ascultători. Întâlnirea de aseară a fost un talk show, nu o dezbatere. Dar decât nimic...", a spus Iohannis.

Potrivit lui Iohannis, „nu este admisibil să nu existe o dezbatere", deşi ar fi fost mult mai bine să existe o dezbatere la care să participe orice alt jurnalist.

A fost nevoie de o creştere a volumului, pentru că paralel cu mine au vorbit şi domnul Ponta şi domnul Rareş Bogdan, amândoi pe timpul meu", a mai spus Iohannis, despre momentul în care a ridicat tonul, în timpul dezbaterii.

Întrebat dacă l-a deranjat faptul că a fost întrerupt de premierul Ponta, candidatul ACL a spus că „nu l-a deranjat, dar i s-a părut inoportun".

„După ce a făcut-o de două-trei ori, am simţit nevoia să arăt că nu aşa se face o dezbatere, la acest nivel", a mai spus Iohannis.

Întrebat dacă i s-a întins o capcană, Iohannis a respins un asemenea scenariu: "Dl Ponta şi echipa domniei sale nu au cum să-mi întindă o capcană. Nu este admisibil să nu existe o dezbatere. Ar fi fost mult mai bine să existe o dezbatere unde orice ziarist să aibă acces pe bază de acreditare. Probabil dl. Ponta a negociat cele patru apariţii fără nicio consultare cu stafful meu".

Citeste mai mult despre: dezbatere, Iohannis, Ponta
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: