• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 21º C
  Craiova 20º C
  Galati 20º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1678 LEI
  1 GBP = 5.3626 LEI
  1 CHF = 4.5176 LEI
  1 HUF = 1.3350 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.9474 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis: "Regimul Dragnea-Dăncilă împroaşcă şi acum în campanie venin, minciuni şi fake-news

18 Noiembrie, 22:13

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Ploieşti, că nu vrea să participe la o dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru că aceasta reprezintă "regimul toxic" Dragnea-Dăncilă, care "şi acum în campanie împroaşcă venin, minciuni şi fake-news".

Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a combătut, luni seară, la Ploieşti, ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dăncilă în a doilea tur de scrutin este un deficit democratic: "În România există un deficit democratic, are un nume, se numeşte Partidul Social Democrat". El îi critică şi pe liderii PSD care au adus în spaţiul public "atacuri xenofobe" şi spune că Dăncilă a compromis România în plan extern.

"Primul tur l-am câştigat binişor. (...) Eu îmi doresc o schimbare înspre bine pentru România şi schimbarea se produce acum, în acest moment, deja, când vorbim. (...) Unii au început să dezbată dezbaterea. În esenţă, o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni, dar vreau numai să spun nu particip la dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă, contracandidata mea, reprezintă un partid nedemocratic, nereformat, reprezintă guvernul care a întruchipat regimul toxic Dragnea - Dăncilă care a guvernat cras împotriva românilor, a atacat românii în stradă în acel 10 august de anul trecut. Pe reprezentanta unui astfel de partid nedemocratic şi care mai nou aruncă acuzaţii xenofobe în spaţiul public, o astfel de candidată nu pot să o întâlnesc la o dezbatere. Despre ce să vorbim?", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis luni, la un miting electoral la Ploieşti.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: