• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 15º C
  Constanta 21º C
  Craiova 15º C
  Galati 18º C
  Iasi 15º C
  Suceava 11º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8744 LEI
  1 USD = 4.1145 LEI
  1 GBP = 5.3849 LEI
  1 CHF = 4.5485 LEI
  1 HUF = 1.3394 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 3.9322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL

02 Decembrie, 10:56

Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL, unde va analiza cu liderii liberali campania electorală de la alegerile prezidenţiale.

Iohannis

La sosire, şeful statului a declarat că la întâlnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost în campania electorală.

''Am făcut o campanie electorală împreună şi încă una de succes şi vrem să tragem câteva concluzii. (...) Nu cred că astăzi discutăm despre aspecte guvernamentale, cel puţin nu în prezenţa mea, asta rămâne pentru zilele următoare'', a spus Iohannis.

"Vom trage câteva concluzii după campania electorală. "Eu am mesaje pentru PNL în toate domeniile, dar le voi doza optim. Toate vor fi dozate la momentul oportun care va veni destul de repede. Dar am avut rugămintea și cred că a fost bine primită, să rezolvăm cea mai urgentă problemă, cea a bugetului. În paralel cu pregătirea bugetului se fac și alte pregătiri pe probleme urgente, dar despre acestea la momentul oportun. Toate problemele vor fi rezolvate la momentul oportun, care va veni destul de repede. În primul rând s-a avut în vedere bugetul pentru 2020, după care ne putem gândi şi la celelalte chestiuni importante", a declarat Klaus Iohannis înaintea şedinţei cu liberalii.

Şeful statului le-a reamintit liberalilor că PSD nu a fost înlaturat de la putere decât partial.

"Are un numar mare de primari, parlamentari. Ca atare, ne bucuram de aceasta victorie, dar autosuficienta ar fi o mare greseala. Ma astept la o implicare totala ca la sfârsitul anuui 2020 sa oferim romanilor o Romanie fara PSD în conducerea statului. Nu mai este locul PSD-ului in conducerea institutiilor statului", a subliniat Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: