• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8737 LEI
  1 USD = 4.0172 LEI
  1 GBP = 5.4853 LEI
  1 CHF = 4.5274 LEI
  1 HUF = 1.3544 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.8752 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL

02 Decembrie, 10:56

Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL, unde va analiza cu liderii liberali campania electorală de la alegerile prezidenţiale.

Iohannis

La sosire, şeful statului a declarat că la întâlnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost în campania electorală.

''Am făcut o campanie electorală împreună şi încă una de succes şi vrem să tragem câteva concluzii. (...) Nu cred că astăzi discutăm despre aspecte guvernamentale, cel puţin nu în prezenţa mea, asta rămâne pentru zilele următoare'', a spus Iohannis.

"Vom trage câteva concluzii după campania electorală. "Eu am mesaje pentru PNL în toate domeniile, dar le voi doza optim. Toate vor fi dozate la momentul oportun care va veni destul de repede. Dar am avut rugămintea și cred că a fost bine primită, să rezolvăm cea mai urgentă problemă, cea a bugetului. În paralel cu pregătirea bugetului se fac și alte pregătiri pe probleme urgente, dar despre acestea la momentul oportun. Toate problemele vor fi rezolvate la momentul oportun, care va veni destul de repede. În primul rând s-a avut în vedere bugetul pentru 2020, după care ne putem gândi şi la celelalte chestiuni importante", a declarat Klaus Iohannis înaintea şedinţei cu liberalii.

Şeful statului le-a reamintit liberalilor că PSD nu a fost înlaturat de la putere decât partial.

"Are un numar mare de primari, parlamentari. Ca atare, ne bucuram de aceasta victorie, dar autosuficienta ar fi o mare greseala. Ma astept la o implicare totala ca la sfârsitul anuui 2020 sa oferim romanilor o Romanie fara PSD în conducerea statului. Nu mai este locul PSD-ului in conducerea institutiilor statului", a subliniat Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: