• Bucuresti 5º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 5º C
  Cluj-Napoca 7º C
  Constanta 11º C
  Craiova 6º C
  Galati 6º C
  Iasi 4º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 9º C
 • 1 EUR = 4.7794 LEI
  1 USD = 4.3124 LEI
  1 GBP = 5.6715 LEI
  1 CHF = 4.3785 LEI
  1 HUF = 1.4459 LEI
  1 BGN = 2.4436 LEI
  1 JPY = 3.9683 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL

02 Decembrie, 10:56

Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv al PNL, unde va analiza cu liderii liberali campania electorală de la alegerile prezidenţiale.

Iohannis

La sosire, şeful statului a declarat că la întâlnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost în campania electorală.

''Am făcut o campanie electorală împreună şi încă una de succes şi vrem să tragem câteva concluzii. (...) Nu cred că astăzi discutăm despre aspecte guvernamentale, cel puţin nu în prezenţa mea, asta rămâne pentru zilele următoare'', a spus Iohannis.

"Vom trage câteva concluzii după campania electorală. "Eu am mesaje pentru PNL în toate domeniile, dar le voi doza optim. Toate vor fi dozate la momentul oportun care va veni destul de repede. Dar am avut rugămintea și cred că a fost bine primită, să rezolvăm cea mai urgentă problemă, cea a bugetului. În paralel cu pregătirea bugetului se fac și alte pregătiri pe probleme urgente, dar despre acestea la momentul oportun. Toate problemele vor fi rezolvate la momentul oportun, care va veni destul de repede. În primul rând s-a avut în vedere bugetul pentru 2020, după care ne putem gândi şi la celelalte chestiuni importante", a declarat Klaus Iohannis înaintea şedinţei cu liberalii.

Şeful statului le-a reamintit liberalilor că PSD nu a fost înlaturat de la putere decât partial.

"Are un numar mare de primari, parlamentari. Ca atare, ne bucuram de aceasta victorie, dar autosuficienta ar fi o mare greseala. Ma astept la o implicare totala ca la sfârsitul anuui 2020 sa oferim romanilor o Romanie fara PSD în conducerea statului. Nu mai este locul PSD-ului in conducerea institutiilor statului", a subliniat Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: