• Bucuresti -4º C
  Baia Mare -4º C
  Brasov -5º C
  Cluj-Napoca -4º C
  Constanta 0º C
  Craiova -2º C
  Galati -5º C
  Iasi -7º C
  Suceava -12º C
  Timisoara -2º C
 • 1 EUR = 4.6552 LEI
  1 USD = 3.7813 LEI
  1 GBP = 5.2837 LEI
  1 CHF = 4.0473 LEI
  1 HUF = 1.4879 LEI
  1 BGN = 2.3802 LEI
  1 JPY = 3.5385 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis merge joi la reuniunea NATO de la Bruxelles

25 Mai, 10:23

Preşedintele Klaus Iohannis merge, joi, la Bruxelles, pentru reuniunea şefilor de stat şi de guvern ai NATO, unde va fi inaugurat şi noul sediu al Alianţei şi se va face o analiză a implementării deciziilor din 2016, de la Varşovia.

iohannis

Reuniunea de la Bruxelles nu este un summit în adevăratul sens al cuvântului, fiind anunţată ca o reuniune a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO la un dineu de lucru, pentru a face o evaluare a implementării deciziilor luate la Varşovia, în 2016, pentru a inaugura noului sediu al Alianţei, din Bruxelles, şi pentru a primi Muntenegru ca membru oficial al NATO. Reuniunea va fi şi un puternic semnal politic, fiind pentru prima dată când preşedintele SUA, Donald Trump, şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, vor participa la o astfel de întâlnire.

"Va fi şi un prilej pentru a se sublinia valorile pe care se fundamentează Alianţa Nord-Atlantică – unitate, solidaritate, coeziune între state", potrivit purtătorului de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

 

 

Citeste mai mult despre: bruxelles, Klaus Iohannis, nato, reuniune
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: