• Bucuresti 3º C
  Constanta 3º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
 • 1 EUR = 4.6260 LEI
  1 USD = 3.9243 LEI
  1 GBP = 5.2342 LEI
  1 CHF = 3.9689 LEI
  1 HUF = 1.4739 LEI
  1 BGN = 2.3653 LEI
  1 JPY = 3.4844 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis merge în SUA, la Adunarea Generală ONU

18 Septembrie, 13:48

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla în SUA începând de luni, pentru a participa la Adunarea Generală ONU, în calitate de şef al delegaţiei române.

iohannis

Şeful statului se va întîlni din nou cu preşedintele Donald Trump, la recepţia organizată de acesta din urmă.

Klaus Iohannis va rosti un discurs, va participa la recepţia organizată de către preşedintele SUA Donald Trump, va avea întrevederi bilaterale cu secretarul general ONU, cu preşedintele Adunării Generale, precum şi cu omologi din alte state. De asemenea, se va întâlni cu reprezentanţii principalelor organizaţii evreieşti din Statele Unite, precum şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti din zona Philadelphia.

"În perioada 18-22 septembrie a.c., Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va afla la New York, unde va conduce delegaţia română participantă la segmentul la nivel înalt al celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Acest segment, cu care debutează fiecare sesiune anuală a Adunării Generale a ONU, reprezintă cea mai amplă reuniune a şefilor de stat sau guvern din cadrul sesiunii. Nivelul ridicat de participare reflectă importanţa agendei de dezbatere, ONU fiind forumul cu cea mai mare legitimitate la nivel global", anunţă Administraţia Prezidenţială într-un comunicat citat de News.ro.

 

Citeste mai mult despre: Adunarea Generală ONU, Klaus Iohannis, SUA, Trump
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: