• Bucuresti 26º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 22º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 25º C
  Iasi 24º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.8423 LEI
  1 USD = 4.2788 LEI
  1 GBP = 5.3932 LEI
  1 CHF = 4.5427 LEI
  1 HUF = 1.3687 LEI
  1 BGN = 2.4758 LEI
  1 JPY = 3.9963 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis intervine în cazul Caracal. Familia Luizei a ajuns la Cotroceni

29 Noiembrie, 16:34

Mama și bunicul Luizei Melencu au ajuns vineri după-amiază la Palatul Cotroceni, unde sunt primiţi de un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis.

edfwed

"Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări mult, care de 8 luni sunt fără răspuns. (...) aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Vreau să se meargă pe pista de trafic de persoane", a spus Monica Melencu, la sosirea la Palatul Cotroceni.

Mama și bunicul Luizei Melencu au ajuns vineri la Palatul Cotroceni, unde au de gând să pună mai multe întrebări. La Cotroceni a ajuns şi avocatul familiei Melencu, Carmen Obârşanu.

"A fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări mult, care de 8 luni sunt fără răspuns. În calitate de preşedinte, domnia sa ar putea să se implice. Ne întâlnim cu un consilier al preşedintelui, cu toate că eu aş fi vrut să vorbesc personal cu dânsul. Vreau să-i spun că am fost umiliţi, vreau să aflăm adevărul, să aflăm ce s-a întâmplat cu fiica mea. (...) eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin casa lui Dincă. Dar tinând cont că tot am vorbit de complici, au găsit complicele nepotrivit. Am citit o parte din acest dosar, sper să-l studiem pînă la final. Probe concrete, solide nu am văzut în acel dosar. Eu va spun: aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Vreau să-i spun preşedintelui: să se meargă pe pista de trafic de persoane", a declarat mama Luizei, la sosirea la Palatul Cotroceni, înainte de întâlnirea cu consilierul lui Klaus Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: