• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 21º C
  Brasov 25º C
  Cluj-Napoca 21º C
  Constanta 21º C
  Craiova 24º C
  Galati 27º C
  Iasi 26º C
  Suceava 24º C
  Timisoara 23º C
 • 1 EUR = 4.7621 LEI
  1 USD = 4.2658 LEI
  1 GBP = 5.4436 LEI
  1 CHF = 4.2197 LEI
  1 HUF = 1.4625 LEI
  1 BGN = 2.4349 LEI
  1 JPY = 3.8876 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis, huiduit şi aplaudat în Parlament, atacă PSD

02 Aprilie, 14:43

Președintele Klaus Iohannis a lansat, marți, un atac dur la adresa guvernării PSD și ALDE chiar în plenul Parlamentului, în cadrul ședinţei solemne de marcare a 15 ani de la aderarea României la NATO.

iohannis

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, marţi, într-o şedinţă comună solemnă, dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei Nord-Atlantice.

La sosirea la Parlament, președintele Klaus Iohannis nu a fost întâmpinat de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, şeful statului fiind aşteptat de vicepreședinți de la PNL, Alina Gorghiu și Marilen Pirtea.

Şeful statului, liderul PSD şi premierul Viorica Dăncilă nu s-au salutat nici pe holul Parlamentului, unde s-au întâlnit, dar nici în sala de plen. În sala de plen, Klaus Iohannis a fost aşezat lângă fostul președinte Emil Constantinescu, pe care Liviu Dragnea a coborât de la prezidiu şi l-a salutat. La rândul său, Klaus Iohannis a ales să-l salute doar pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Printre participanţii la şedinţă se numără foştii preşedinţi ai României Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, dar şi membri ai Guvernului, înalţi oficiali şi reprezentanţi ai corpului diplomatic.

Şedinţa solemnă este condusă de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi a început cu intonarea Imnului Naţional.

A urmat discursul preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a lansat un atac dur la adresa Guvernului PSD-ALDE. În opinia şefului statului, guvernarea PSD a devenit sinonimă cu incapacitatea administrativă și diletantismul, vulnerabilizează România.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: