• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9443 LEI
  1 USD = 4.3840 LEI
  1 GBP = 5.9238 LEI
  1 CHF = 4.7621 LEI
  1 HUF = 1.3742 LEI
  1 BGN = 2.5280 LEI
  1 JPY = 3.8393 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis convoacă CSAT după întâlnirea cu Donald Trump, la Casa Albă

21 August, 17:22

Președintele Klaus Iohannis convoacă CSAT imediat după întâlnirea cu Donald Trump. Șeful statului e hotărât să convoace o întâlnire în care să se discute despre tehnologia 5G, așa cum a declarat într-o întâlnire informală.

iohannis

În fața jurnaliștilor, Donald Trump a avut cuvinte de laudă la adresa poporului român, dar si la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

"Aș vrea să vă mulțumesc, domnule președinte, pentru că sunteți aici! Vă mulțumesc! Se întâmplă lucruri interesante și în țara dvs. O să avem o întâlnire importantă în curând. Aștept asta", a spus preşedintele american.

"Sub conducerea puternică pe care o aveţi am progresat şi vom continua să o facem. Este foarte important pentru noi. Cred că suntem pe calea cea dreaptă şi vă mulţumesc pentru asta", a replicat Iohannis.

S-a semnat, de asemenea, şi o declaratie comuna intre cei doi presedinti, prima dupa 10 ani.

"Am adoptat împreună azi o declaraţie comuna, prima dată când am facut acest pas, în acest sens declaraţia este un document foarte important pentru progresul parteneriatului strategic dintre Romînia şi SUA", a mai declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Casa Albă a anunţat printr-un comunicat de presă că Washingtonul va sprijini România pentru a fi ridicate vizele. "Președintele Donald Trump intenționează să extindă legăturile dintre cele două țări prin sprijinirea eforturilor României de a deveni eligibilă în programul Visa Waiver, în concordanță cu rigorile legilor SUA”, se precizează în comunicat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: