• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 13º C
  Cluj-Napoca 9º C
  Constanta 10º C
  Craiova 16º C
  Galati 14º C
  Iasi 15º C
  Suceava 11º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7748 LEI
  1 USD = 4.4026 LEI
  1 GBP = 5.7369 LEI
  1 CHF = 4.4844 LEI
  1 HUF = 1.4271 LEI
  1 BGN = 2.4414 LEI
  1 JPY = 4.0060 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis convoacă CSAT după întâlnirea cu Donald Trump, la Casa Albă

21 August, 17:22

Președintele Klaus Iohannis convoacă CSAT imediat după întâlnirea cu Donald Trump. Șeful statului e hotărât să convoace o întâlnire în care să se discute despre tehnologia 5G, așa cum a declarat într-o întâlnire informală.

iohannis

În fața jurnaliștilor, Donald Trump a avut cuvinte de laudă la adresa poporului român, dar si la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

"Aș vrea să vă mulțumesc, domnule președinte, pentru că sunteți aici! Vă mulțumesc! Se întâmplă lucruri interesante și în țara dvs. O să avem o întâlnire importantă în curând. Aștept asta", a spus preşedintele american.

"Sub conducerea puternică pe care o aveţi am progresat şi vom continua să o facem. Este foarte important pentru noi. Cred că suntem pe calea cea dreaptă şi vă mulţumesc pentru asta", a replicat Iohannis.

S-a semnat, de asemenea, şi o declaratie comuna intre cei doi presedinti, prima dupa 10 ani.

"Am adoptat împreună azi o declaraţie comuna, prima dată când am facut acest pas, în acest sens declaraţia este un document foarte important pentru progresul parteneriatului strategic dintre Romînia şi SUA", a mai declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Casa Albă a anunţat printr-un comunicat de presă că Washingtonul va sprijini România pentru a fi ridicate vizele. "Președintele Donald Trump intenționează să extindă legăturile dintre cele două țări prin sprijinirea eforturilor României de a deveni eligibilă în programul Visa Waiver, în concordanță cu rigorile legilor SUA”, se precizează în comunicat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: