• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 20º C
  Constanta 22º C
  Craiova 26º C
  Galati 25º C
  Iasi 24º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 26º C
 • 1 EUR = 4.8398 LEI
  1 USD = 4.3112 LEI
  1 GBP = 5.4325 LEI
  1 CHF = 4.4819 LEI
  1 HUF = 1.3998 LEI
  1 BGN = 2.4745 LEI
  1 JPY = 3.9648 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Klaus Iohannis: Am ajuns foarte prost în guvernarea PSD

30 Septembrie, 22:23

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD. Şeful statului a declarat că românii care s-au dus la vot au crezut minciunile PSD, care a promis că va curge numai lapte şi miere.

Iohannis

"PSD a ţinut România în loc", a subliniat Klaus Iohannis. Preşedintele Iohannis a amintit că de când PSD a preluat guvernarea au început să curgă atacuri la justitie, la mediul privat, la economia Romaniei.

"Stăm foarte prost. În decembrie 2016, românii au considerat că e bine și nu e bine să meargă la vot. Cei care s-au dus au crezut, în bună parte, minciunile PSD. PSD promisese numai lapte și miere. Dar, ghinion, cum a spus unul, nu a fost așa. Și-au dat singuri jos guverne, și-au dat cu stângul în dreptul. Realitatea guvernării nu s-a îmbunătățit. Am ajuns acum să avem un guvern care reușește contraperformanță după contraperformanță. Fără PSD, României i-ar fi fost mult, mult mai bine. PSD a ținut România în loc. Guvernul PSD refuză să se prezinte în Parlament pentru a obține un vot de validare, nemaivăzut, nemaiauzit. Guvernul propune pentru funcții europene importante persoane nepotrivite. Rușine, PSD! Eu am făcut ce putea un președinte să facă. Am reușit împreună cu voi și împreună cu românii. Abia aștept să treacă moțiunea și să scăpăm de PSD".

PNL poate să livreze o guvernare competentă

“Avem nevoie de investiţii, avem nevoie de oameni competenţi în administraţie, avem nevoie de o legislaţie care încurajează antreprenorii şi nu inhibă, avem nevoie de educaţie de calitate, avem nevoie de un sistem de sănătate publică, care funcţionează cu pacientul în centru, avem nevoie de ceva ce se numeşte o guvernare performantă pentru români şi pentru România şi o astfel de guvernare, dragii mei, poate să o livreze Partidul Naţional Liberal”, a declarat Klaus Iohannis.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: