• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8744 LEI
  1 USD = 4.0105 LEI
  1 GBP = 5.4892 LEI
  1 CHF = 4.5228 LEI
  1 HUF = 1.3653 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 3.8627 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Jurnalista Emilia Şercan afirmă că a fost ameninţată cu moartea

17 Aprilie, 16:03

Jurnalista Emilia Şercan spune că a fost ameninţată cu moartea printr-un mesaj şi anunţă că a făcut plângere la poliţie. Ea crede că ameninţarea vine în urma dezvăluirilor pe care le face despre tezele de doctorat plagiate ale şefilor Academiei de Poliţie.

sercan

Emilia Şercan susţine că a primit o ameninţare cu moartea printr-un mesaj telefonic, luni seară. Ea crede că ameninţarea este legată de dezvăluirile pe care le face despre tezele de doctorat plagiate de şefii Academiei de Poliţie.

Emilia Şercan a făcut plângere la poliţie.

"Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire.

De patru ani scriu aproape exclusiv despre tezele de doctorat plagiate ale unor oficiali ai statului, unii dintre cei mai puternici oameni din România fiind subiectul dezvăluirilor mele. Anchetele despre tezele de doctorat plagiate au expus o cutremurătoare rețea de complicități, putere, influență și bani construită pe impostură la cel mai înalt nivel al instituțiilor statului.

Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: