• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9487 LEI
  1 USD = 4.3767 LEI
  1 GBP = 5.8121 LEI
  1 CHF = 4.7595 LEI
  1 HUF = 1.3605 LEI
  1 BGN = 2.5302 LEI
  1 JPY = 3.8642 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Juristul PSRM:Votarea pachetului „anti-oligarhic”, un război deschis contra PD, iar noi nu avem arme

22 Mai, 08:35

Susținerea de către PSRM a pachetului „anti-oligarhic”, propus de blocul ACUM, reprezintă o declarare a unui război deschis Partidului Democrat, iar prin poziția sa, cei din PPDA și PAS vor să-i lase pe socialiști fără posibilitatea de a se apăra. Declarația a fost făcută de juristul PSRM, Fadei Nagacevschi, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

nagacevschi

Acesta și-a exprimat îndoiala că blocul ACUM ar fi pregătit de acest război cu democrații.

Trebuie o coaliție, să ne susținem reciproc… Dar nu așa, vrem vă susținem, nu vrem - nu vă susținem”, a precizat Nagacevschi.

El a menționat că PSRM este pregătită să susțină toate proiectele blocului ACUM, doar în condiția în care Zinaida Greceanîi va fi aleasă în funcția de speaker: „Putem face acest lucru chiar în aceeași zi”.

Deputatul ACUM, Oazu Nantoi, susține că cele două forte politice trebuie, în primul rând, să se așeze la masa de negocieri, renunțând la declarații pentru mass-media.

Trebuie să ne așezăm la negocieri… Noi nu avem încredere în socialiști, iar ei nu au încredere în noi. Dar, această încredere se depășește pas cu pas”, a spus parlamentarul.

Amintim că deputații din blocul ACUM au propus colegilor din PSRM desfășurarea a unei sesiuni speciale în cadrul căreia ar urma să fie aleasă conducerea Parlamentului și votarea pachetului „anti-oligarhic”. Ulterior, PSRM a anunțat că reluarea activității Parlamentului poate avea loc doar în condiția în care „apare posibilitatea reală de a crea o majoritate parlamentară stabilă”.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: ACUM, Fadei Nagacevschi, jurist, PDM, PSRM, razboi, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: