• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8745 LEI
  1 USD = 4.0189 LEI
  1 GBP = 5.5210 LEI
  1 CHF = 4.5279 LEI
  1 HUF = 1.3547 LEI
  1 BGN = 2.4923 LEI
  1 JPY = 3.8734 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

J.Marinescu, la întâlnirea cu un primar din RM: Căutăm soluții pentru finanțarea proiectelor APL

03 Aprilie, 08:31

Europarlamentarul roman Marian-Jean Marinescu susține că cetățenii Republicii Moldova nu trebuie să sufere din cauza acțiunilor Guvernului. În acest sens el vine cu propunerea de a găsi soluții pentru a finanța din banii UE proiectele inițiate de administrațiile publice locale. Un anunț în acest sens a fost făcut după întrevederea cu primarul orașului Cahul, Nicolae Dandiș.

Marian-Jean Marinescu

Am avut astăzi o întânire cu dl Nicolae Dandiș, primarul orașului Cahul din R. Moldova. Încercăm să găsim soluții pentru co-finanțarea cu bani europeni a unor proiecte importante pentru oraș. Am fost împreună și la comisarul pentru politica de vecinătate, dl Johannes Hahn”, a scris pepagina sa de facebook Marian-Jean Marinescu.

Europarlamentarul a menționat că Uniunea Europeană „a redus în 2018 cu o treime alocarea anuală și a suspendat asistența macrofinanciară pentru Moldova, din cauza modificării sistemului electoral și derapajelor democratice”.

Cetățenii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor unor guverne vremelnice, așa încât căutăm soluții pentru finanțarea proiectelor importante ale administrațiilor publice locale”, a precizat el.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: