• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 3º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 5º C
  Craiova 2º C
  Galati 1º C
  Iasi -2º C
  Suceava -1º C
  Timisoara 4º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

IPS Teodosie cere să scape de controlul judiciar

07 Noiembrie, 11:47

IPS Teodosie a spus, marţi, în faţa magistraţilor de la ICCJ, că doreşte să scape de control judiciar, pentru că această măsură este „o povară” nu doar pentru el, ci şi pentru studenţii săi, întrucât cursurile sunt întrerupte din cauză că prelatul este obligat să se prezinte la Poliţie.

teodosie

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au luat în discuţie, marţi, solicitarea IPS Teodosie de revocare a măsurii controlului judiciar, în dosarul fermei Nazarcea, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

„Vreau să fiu luat în seamă la egalitate cu ceilalţi inculpaţi. S-a spus că, având funcţie, aş putea avea un ascendent. Sunt pedepsit pentru funcţie? Am înţeles că trebuie menţinut controlul până la audieri, au fost audiaţi ceilalţi, au spus tot ce aveau de spus, nu mai înţeleg de ce să fie menţinut. Eu am cursuri în fiecare zi şi trebuie să le întrerup să merg la semnătură. Nu am cârtit, înţeleg că trebuie să mă supun legilor, aşa cum sunt orânduite. Vă rog să mă eliberaţi de această povară, nu doar eu o suport, ci şi cei care trebuie să primească o învăţătură de la mine”, a spus IPS Teodosie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, citat de Mediafax.

 

Citeste mai mult despre: control judiciar, ICCJ, ÎPS Teodosie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: