• Bucuresti 27º C
  Baia Mare 28º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 25º C
  Craiova 27º C
  Galati 26º C
  Iasi 27º C
  Suceava 23º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.6512 LEI
  1 USD = 3.9767 LEI
  1 GBP = 5.2182 LEI
  1 CHF = 4.0078 LEI
  1 HUF = 1.4248 LEI
  1 BGN = 2.3782 LEI
  1 JPY = 3.5783 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

IPS Teodosie cere să scape de controlul judiciar

07 Noiembrie, 11:47

IPS Teodosie a spus, marţi, în faţa magistraţilor de la ICCJ, că doreşte să scape de control judiciar, pentru că această măsură este „o povară” nu doar pentru el, ci şi pentru studenţii săi, întrucât cursurile sunt întrerupte din cauză că prelatul este obligat să se prezinte la Poliţie.

teodosie

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au luat în discuţie, marţi, solicitarea IPS Teodosie de revocare a măsurii controlului judiciar, în dosarul fermei Nazarcea, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

„Vreau să fiu luat în seamă la egalitate cu ceilalţi inculpaţi. S-a spus că, având funcţie, aş putea avea un ascendent. Sunt pedepsit pentru funcţie? Am înţeles că trebuie menţinut controlul până la audieri, au fost audiaţi ceilalţi, au spus tot ce aveau de spus, nu mai înţeleg de ce să fie menţinut. Eu am cursuri în fiecare zi şi trebuie să le întrerup să merg la semnătură. Nu am cârtit, înţeleg că trebuie să mă supun legilor, aşa cum sunt orânduite. Vă rog să mă eliberaţi de această povară, nu doar eu o suport, ci şi cei care trebuie să primească o învăţătură de la mine”, a spus IPS Teodosie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, citat de Mediafax.

 

Citeste mai mult despre: control judiciar, ICCJ, ÎPS Teodosie
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: