• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 9º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca 5º C
  Constanta 6º C
  Craiova -2º C
  Galati 2º C
  Iasi 1º C
  Suceava 4º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7788 LEI
  1 USD = 4.3105 LEI
  1 GBP = 5.5968 LEI
  1 CHF = 4.4485 LEI
  1 HUF = 1.4200 LEI
  1 BGN = 2.4433 LEI
  1 JPY = 3.9118 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ionuț Simionca (PMP) face apel la unitatea dreptei: Nu trebuie să se culce nimeni pe o ureche. PSD nu a murit!

03 Decembrie, 19:12

Președintele PMP Bistrița, deputatul Ionuț Simionca, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că ”PSD nu a murit” și că politicienii de dreapta ”nu ar trebui să se culce pe o ureche” dacă vor să câștige alegerile locale de anul viitor.

simionca

„Liberalii, mai ales ei, dar și ceilalți competitori de dreapta, ar trebui să înțeleagă că PSD nu a murit și că acest lucru nu are cum să se întâmple, iar până în iunie 2020 mai este timp. Nu trebuie să se culce nimeni pe o ureche. Eu, dar și PMP credem că singura și marea șansă a dreptei de-a smulge consiliile județene și primăriile din mâinile PSD este o alianță cu liste comune și un singur candidat”, a precizat Ionuț Simionca, potrivit Psnews.

Deputatul a făcut un apel la liberalii din Bistrița-Năsăud să vină la discuții cu forțele de centru-dreapta, ”pentru a decide o soluție comună, prin care să scoatem PSD de la vârful administrației locale din județ”.

”Consider că doar printr-un efort comun al forțelor de centru-dreapta putem să îl învingem pe Radu Moldovan la CJ, să câștigăm Primăria Municipiului Bistrița și alte administrații locale pe care PSD le-a ținut pe loc. Nu în ultimul rând, fac un apel la PNL să se țină de cuvânt și să voteze, așa cum au promis, proiectul meu de lege pentru construcția Atostrăzii Nordului. Doar împreună vom reuși!”, a mai spus liderul PMP.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: