• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ionel Dancă: Unii colegi au preluat ostil conducerea PNL și au dus partidul și guvernarea în criză

06 Septembrie, 14:39

Deputatul PNL Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a deplâns „situația de criză dificilă în care unii colegi au dus” partidul și guvernarea. Acesta a remarcat apoi că responsabilii încearcă acum să arunce vina asupra altora.

tanca

Aluzie la premierul Forin Cîțu și la susținătorii săi, dar fără a da nume, Dancă arată cu degetul către vinovații reali ai actualei crize politice. El le mai reproșează că „au preluat ostil conducerea Partidului Național Liberal”.

Soluția, a precizat Ionel Dancă, este întoarcerea la o conducere a satutară a PNL și a coaliției de guvernare, prin implicarea lui Ludovic Orban în deciziile politice și guvernamentale.

Ionel Dancă, despre criza politică și situația din PNL

„Dragi colegi liberali, stiu că suntem cu toții supărați și dezamăgiți de situația de criză dificilă in care unii colegi au dus Partidul Naţional Liberal și guvernarea României. Mai mult, aceeași colegi vor să ne facă pe toți vinovați pentru că au aruncat în aer buna funcționare a coaliției de guvernare.

Adevărul este unul singur și este cunoscut de majoritatea membrilor PNL. Vinovații pentru situația de criză politică actuală a partidului sunt cei care s-au declarat câștigători înaintea alegerilor interne și au preluat ostil conducerea Partidului Național Liberal prin îndepărtarea abuzivă și „de facto” a președintelui Ludovic Orban din poziția de decizie politică.

Soluția rațională pentru a ieși din această criză politică si pentru putea merge din nou cu fruntea sus în fața oamenilor este întoarcerea la o conducere statutara a Partidului Naţional Liberal și a coaliției de guvernare, prin implicarea președintelui Ludovic Orban în deciziile politice și guvernamentale, care să scoată România din criza guvernamentală și să recladim încrederea românilor într-o bună guvernare liberală.

Că le place unora sau nu, o știm bine cu toții, dragi liberali, soluția pentru buna guvernare a României și pentru Partidul Național Liberal este Ludovic Orban și această soluție este în puterea noastră!”, a scris Ionel Dancă, pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: