• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ioana Constantin, critici dure la adresa lui Dan Barna

10 Martie, 15:58

Ioana Constantin, secretar general adjunct PMP, a criticat dur declarațiile liderului USR, Dan Barna referitoare la corupția din România:

ioana constantin

“Domnul Barna, vicepremierul despre care nu știe nimeni cu ce se ocupă, declară “Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor, sunt marginale în realitate. Nu e o problemă. Problema este să poți să absorbi acești bani”.

Și uite cum a ajuns corupția o porcărie, o treabă marginală. Mai ales când vine vorba despre fonduri europene. Ironic.

De când au ajuns la guvernare, au uitat și de anticorupție, și de transparență și de proiectele care zac prin Parlament. Există în Parlamentul României un proiect al PMP privind transparența totală în administrație, adică toate instituțiile să publice toate contactele și toate facturile. Nu e niciun partid interesat. Curios, cum după niște luni la guvernare, pentru USR, corupția intră la categoria porcării și chestiuni marginale, dar în campanie, pe strategia de comunicare era tema principală. Cum tot în campanie se discuta mult despre 2 tururi de scrutin și 300 de parlamentari. Acum nu mai se aude niciun sunet dinspre USR - PLUS.

Sigur că problema e să atragem banii prin proiecte bune. Dar pentru asta trebuie mai puțină birocrație, management impecabil, competență și o politică”, a scris Ioana Constantin.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: