• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 28º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.7249 LEI
  1 USD = 4.2241 LEI
  1 GBP = 5.2925 LEI
  1 CHF = 4.2222 LEI
  1 HUF = 1.4662 LEI
  1 BGN = 2.4158 LEI
  1 JPY = 3.8996 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

  NEWS ALERT: Întrebat dacă-i va propune lui Tăriceanu să fie premier, Ponta a răspuns: „E posibil"

04 Noiembrie, 10:18

Astăzi, la ședința coaliției de guvernare va fi invitat și partidul lui Călin Popescu Tăriceanu

ponta

Premierul Victor Ponta a declarat că în şedinţa coaliţiei de guvernare, care va avea loc marţi la ora 17:00, va fi invitat la guvernare şi partidul lui Călin-Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator.

De asemenea, el a mai spus că este posibil ca viitorul premier să fie Călin-Popescu Tăriceanu. 

„Vom adresa o invitaţie oficială din partea coaliţiei de guvernare către Partidul Liberal, condus de domnul Tăriceanu, dar din care fac parte practic toţi membrii fondatori ai USL, dar cu câteva excepţii notabile, evident. Facem invitaţia de a reintra în noul guvern, în majoritatea parlamentară şi de a continua programul Uniunii Social-Liberale până în decembrie 2016. În decembrie 2016 vor fi alte alegeri”, a declarat Victor Ponta.

De asemenea, premierul a mai spus că se aşteaptă ca Partidul Liberal Reformator să facă parte din viitoarea guvernare, să fie parte a guvernării cu miniştri, cu secretari de stat, să facă parte din noul guvern inclusiv la nivel ministerial. 

Întrebat dacă-i va propune lui Tăriceanu să fie premier, Ponta a răspuns: „E posibil. Am reuşit să ţin atâtea zile, voi reuşi să ţin şi până mâine la ora 17:00. Mâine la ora 17:00 eu voi merge la coaliţia de guvernare, voi spune în primul rând că am discutat cu mai multe persoane despre care eu cred că pot fi foarte buni prim-miniştri ai acestei coaliţii. Am un short list cu numele candidaţilor. Sunt oameni cu care am lucrat şi cu care sigur voi lucra şi în continuare, şi cu domnul Meleşcanu, şi cu domnul Tăriceanu, şi cu domnul Maior”,a  mai spus Ponta.

Citeste mai mult despre: Guvernare, Ponta, Tariceanu
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: