• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 22º C
  Craiova 16º C
  Galati 18º C
  Iasi 19º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.8698 LEI
  1 USD = 4.1617 LEI
  1 GBP = 5.3406 LEI
  1 CHF = 4.5043 LEI
  1 HUF = 1.3330 LEI
  1 BGN = 2.4899 LEI
  1 JPY = 3.9382 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Instanţa a anulat definitiv hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale

14 Februarie, 14:37

Curtea de Apel București a anulat definitiv hotărârile de înființare a celor 22 de companii municipale, pe motiv că acestea au fost aprobate cu majoritate simplă, nu cu două treimi, așa cum cere legea.

firea

Procesul a fost intentat de USR.

Ca reacţia la această decizie, Primarul Gabriela Firea le-a cerut consilierilor generali să reaprobe inființarea companiilor municipale, printr-un vot de două treimi, potrivit unui comunicat de presă emis de municipalitate, citat de Hotnews.ro.

Gabriela Firea a declarat că va veni în fața Consiliului General cu proiecte care "să pună în acord Hotărârile de înființare ale companiilor municipale cu decizia instanței, respectiv adoptarea acestora cu două treimi".

"Țin foarte mult la acest model administrativ și sunt convinsă că bucureștenii vor avea doar de câștigat. De aceea, invit toate grupurile politice reprezentate în Consiliul General să ni se alăture în încercarea de a debloca această situație. Îi rog pe consilierii generali să încerce să acționeze dincolo de calculul politic pe termen scurt, și să vină cu propuneri constructive de care vom ține cont. Bucureștenii vor ști că interesele lor au fost puse mai presus de cele politice și electorale", a declarat Gabriela Firea potrivit Hotnews.ro.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: