• Bucuresti 31º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 22º C
  Craiova 29º C
  Galati 28º C
  Iasi 28º C
  Suceava 25º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.7601 LEI
  1 USD = 4.2518 LEI
  1 GBP = 5.3997 LEI
  1 CHF = 4.2288 LEI
  1 HUF = 1.4614 LEI
  1 BGN = 2.4338 LEI
  1 JPY = 3.8845 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Instanţa a anulat definitiv hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale

14 Februarie, 14:37

Curtea de Apel București a anulat definitiv hotărârile de înființare a celor 22 de companii municipale, pe motiv că acestea au fost aprobate cu majoritate simplă, nu cu două treimi, așa cum cere legea.

firea

Procesul a fost intentat de USR.

Ca reacţia la această decizie, Primarul Gabriela Firea le-a cerut consilierilor generali să reaprobe inființarea companiilor municipale, printr-un vot de două treimi, potrivit unui comunicat de presă emis de municipalitate, citat de Hotnews.ro.

Gabriela Firea a declarat că va veni în fața Consiliului General cu proiecte care "să pună în acord Hotărârile de înființare ale companiilor municipale cu decizia instanței, respectiv adoptarea acestora cu două treimi".

"Țin foarte mult la acest model administrativ și sunt convinsă că bucureștenii vor avea doar de câștigat. De aceea, invit toate grupurile politice reprezentate în Consiliul General să ni se alăture în încercarea de a debloca această situație. Îi rog pe consilierii generali să încerce să acționeze dincolo de calculul politic pe termen scurt, și să vină cu propuneri constructive de care vom ține cont. Bucureștenii vor ști că interesele lor au fost puse mai presus de cele politice și electorale", a declarat Gabriela Firea potrivit Hotnews.ro.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: