• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Iaşi: Şefii Consiliului Judeţean au demarat procedurile pentru redeschiderea spitalului mobil de la Leţcani

19 Aprilie, 15:07

Consiliul Judeţean Iaşi anunţă că a demarat procedurile pentru redeschiderea spitalului mobil de la Leţcani ”în cel mai scurt timp posibil”, după remedierea deficienţelor identificate de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii.

spital

Conducerea CJ Iaşi a precizat că luni a avut loc o întâlnire pe tema redeschiderii spitalului mobil de la Leţcani, la care au participat reprezentanţi ai Prefecturii, Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi, Direcţiei de Sănătate Publică, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Euronest.

”A trecut fix o lună de la ultima întâlnire de lucru în care am stabilit de comun acord cu proprietarul spitalului Euronest şi autorităţile medicale, Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” Iaşi şi DSP, un termen de 30 de zile pentru remedierea tuturor deficienţelor identificate în urma controalelor Ministerului Sănătăţii şi ISU. Prioritatea noastră acum este să redăm cât mai repede spitalul circuitului medical şi pacienţilor, aşa cum a fost intenţia de la bun început”, a declarat şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

El a afirmat că în urma discuţiilor de luni s-a convenit ca Spitalul de Boli Infecţioase să asigure calitatea actului medical la unitatea mobilă

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: