• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Hunedoara: Drumul Judeţean 687 - Deva, „lovită” de polei

14 Ianuarie, 13:24

A fost polei, joi dimineaţă, pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva, iar mai mulţi şoferi au ieşit în decor după ce au pierdut controlul volanului, potrivit Adevarul.

agtagt

Joi dimineaţa, mai multe sectoare de pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva (Sântuhalm) s-au transformat în adevărate patinoare.  Şoferii  au avut probleme mari în a controla maşinile, iar unii au ieşit în decor. La Cristur, un şofer a doborât un stâlp de iluminat  public, iar în aceeaşi zonă un alt hunedorean  a ajuns cu maşina într-un şanţ.  Alţi şoferi au ajuns şi ei în  afara părţii carosabile după ce au derapat. O mulţime de imagini cu maşinile avariate pe şoseaua Hunedoara – Deva au fost publicate , joi, pe  Facebook, de hunedorenii nemulţumiţi de starea drumului. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara susţin că  utilajele  folosite pentru curăţarea drumului şi pentru împrăştierea materialului antiderapant au acţionat pe DJ 687 începând cu ora 4:30 dimineaţa.

Info Trafic Hd.

„Toate problemele apărute în trafic pe drumurile judeţene pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 0737.553.971, care funcţionează 24 de ore din 24”, a informat Bogdan Hăulică, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Hunedoara. Evenimentele rutiere de pe DJ 687 nu s-au soldat cu victime, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

„În cursul acestei dimineţi, pe raza localităţilor Cristur si Sântuhalm, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, au avut loc trei evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale. Conducătorii auto implicaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum (pagubele urmează a fi recuperate în baza RCA). În una dintre cele trei situaţii, un conducător auto a avariat chiar zona semaforului din intersecţia DN7 - DJ687 (Sântuhalm), semafor care momentan nu funcţionează. Până la remedierea situaţiei, conducătorii auto vor respecta indicatoarele rutiere amplasate în zonă şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră”, a informat Bogdan Niţu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: