• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Hotărârea de Guvern cu noile restricţii nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial

26 Martie, 14:40

Hotărârea de Guvern adoptată în şedinţa de joi şi care prevede noi restricţii de circulaţie şi pentru agenţii economici, aplicabile în funcţie de rata de infectare din fiecare localitate, nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial, deşi autorităţile precizaseră că ar viza deja acest week-end. Prefectul de Cluj, Tasnádi István-Szilárd, a afirmat că, din discuţiile cu secretarul de stat Raed Arafat, măsurile s-ar aplica doar de sâmbătă.

restrictii

Hotărârea de Guvern care prevede limitarea circulaţiei, de la ora 20.00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în localităţile care au incidenţă mai mare de 4 la mie, dar şi care decide închiderea operatorilor economici la ora 18.00, nu a apărut încă în Monitorul Oficial, deşi mai sunt doar câteva ore până termenul respectiv.

În repetate rânduri, autorităţiţile precizaseră că vizează deja acest sfârşit de săptămână pentru impunerea noilor restricţii.

Prefectul de Cluj, Tasnádi István-Szilárd, a afirmat, vineri, râspunzând unor întrebări, că, din discuţiile cu secretarul de stat Raed Arafat, măsurile s-ar aplica doar de sâmbătă.

”Conform discuţiilor purtate cu domnul Arafat, restricţiile vor urma să intre în vigoare începând cu ziua de mâine. Însă da, odată cu închiderea operatorilor economici începând cu ora 18, se vor închide şi terasele, din păcate”, a transmis prfectul de Cluj.

Potrivit ultimelor date transmise de Grupul de Comunicare Strategică, 11 judeţe sunt în scenariul roşu, iar multe dintre marile municipii au trecut de incidenţa de 4 la mie.

În Bucureşti incidenţa este de 6,67 la mie, iar judeţul Ilfov a trecut de incidenţa de 8 cazuri la mia de locuitori.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: