• Bucuresti 32º C
  Baia Mare 30º C
  Brasov 30º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 29º C
  Galati 34º C
  Iasi 33º C
  Suceava 27º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.7228 LEI
  1 USD = 4.1899 LEI
  1 GBP = 5.3006 LEI
  1 CHF = 4.2095 LEI
  1 HUF = 1.4679 LEI
  1 BGN = 2.4147 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Guvernul se pregătșește de reuniunea Comitetului de Asociere R. Moldova - UE

22 Noiembrie, 12:02

Comisia guvernamentală pentru integrarea europeană s-a întrunit la data de 21 noiembrie, în contextul participării delegaţiei Republicii Moldova la reuniunea Comitetului de Asociere RM-UE, preconizată pentru 29 noiembrie curent, la Bruxelles.

asociere

Prim-ministrul Pavel Filip a menționat că este important să se valorifice la maximum această ocazie pentru a informa instituţiile europene despre acţiunile întreprinse pentru realizarea angajamentelor asumate, în urma concluziilor operaţionale adoptate la reuniunea Comitetului de Asociere de anul trecut. „Noi nu avem altă cale și alt obiectiv decât integrarea Republicii Moldova în UE”, a menționat premierul.

În cadrul şedinţei, au fost trecute în revistă acţiunile prioritare privind implementarea angajamentelor asumate în procesul de integrare europeană. În mod special au fost examinate subiectele care urmează să fie abordate în cadrul reuniunii.

De asemenea, la începutul săptămânii viitoare o delegaţie a Serviciului European pentru Acţiune Externă şi a Comisiei Europene va veni în vizită de lucru la Chișinău. Vor fi abordate chestiuni prioritare în dialogul politic RM-UE.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: asociere, Republica Moldova, sedinta, UE
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: