• Bucuresti 28º C
  Baia Mare 24º C
  Brasov 24º C
  Cluj-Napoca 23º C
  Constanta 24º C
  Craiova 26º C
  Galati 26º C
  Iasi 25º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 25º C
 • 1 EUR = 4.8750 LEI
  1 USD = 4.1874 LEI
  1 GBP = 5.3319 LEI
  1 CHF = 4.5137 LEI
  1 HUF = 1.3430 LEI
  1 BGN = 2.4926 LEI
  1 JPY = 3.9713 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Guvernul discută proiectul de OUG pentru instituirea unor măsuri de relaxare după 1 iunie

27 Mai, 17:19

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că în cadrul şedinţei de Guvern va fi discutat în primă lectură proiectul de ordonanţă de urgenţă privind instituirea unor măsuri după data de 1 iunie, urmând să fie aprobat într-o altă şedinţă, care va avea loc joi sau vineri.

orban

Ludovic Orban a întrebat reprezentanţii Ministerului Muncii, în debutul şedinţei de Guvern, dacă sunt pregătiţi cu proiectul de ordonanţă de urgenţă care clarifică măsurile după data de 1 iunie.

"Avem proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unor măsuri active în perioada de după 1 iunie. Rugămintea noastră este ca acest proiect să intre în prima lectură deoarece ieri am primit foarte multe propune pe la partenerii sociali... El este în avizare. El îşi va produce efectele...", a transmis un secretar de stat din cadrul Ministerului Muncii.

Orban a spus că această ordonanţă trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie.

"Îl introducem în primă lectură. Atenţie, el trebuie să intre în vigoare până la data de 1 iunie pentru că practic reglementează chestiunea măsurilor active, menţinerii şomajului tehnic, noilor măsuri active după data de 1 iunie şi trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie deci îl introducem în primă lectură şi mai facem o şedinţă mâine sau poimâine", a afirmat premierul Ludovic Orban.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: