• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9197 LEI
  1 USD = 4.1624 LEI
  1 GBP = 5.7767 LEI
  1 CHF = 4.5538 LEI
  1 HUF = 1.3686 LEI
  1 BGN = 2.5154 LEI
  1 JPY = 3.7854 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gorghiu, despre moţiunea de cenzură: Nu are nicio şansă!

15 Iunie, 12:13

Senatoarea PNL Alina Gorghiu este de părere că moţiunea de cenzură depusă de PSD este bazată pe informaţii false, legate de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), motiv pentru care nu va trece.

gorghiu

Alina Gorghiu a mai transmis că singurul scop al moţiunii de cenzură este „oficializarea clară” a colaborării dintre PSD şi AUR. În plus, aceasta a afirmat că social-democraţii sunt departe de „realitatea din teren”, dar şi că formaţiunea  a rămas ancorată „în vechile metehne”.

„Să ne explice cineva cum este posibil ca PSD să apară braţ la braţ cu AUR pentru a promova o moţiune de cenzură! Mai ales una care va fi bazată pe un fake-news despre aşa-zisa ”respingere” a PNRR. Şi cum de dl Ciolacu şi compania ignoră faptul că a apărut o dezminţire chiar de la instituţiile europene? Aşa ceva ...!!!

Este o eroare politică monumentală a PSD să se scalde în parteneriatul acesta politic sulfuros şi să promoveze mesaje anti – PNRR, deci anti-europene! E o dovadă în plus că PSD este foarte departe de realitatea din teren şi că a rămas ancorat în vechile metehne! Concluzia? Moţiunea aceasta nu are nici o şansă! Singurul scop este oficializarea clară a colaborării PSD cu AUR!”, a scrius senatoarea, marţi, pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: