• Bucuresti 9º C
  Baia Mare 5º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 9º C
  Craiova 7º C
  Galati 4º C
  Iasi 5º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.6514 LEI
  1 USD = 3.8054 LEI
  1 GBP = 5.2713 LEI
  1 CHF = 3.9608 LEI
  1 HUF = 1.5078 LEI
  1 BGN = 2.3783 LEI
  1 JPY = 3.4196 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gheorghe Ştefan "Pinalti", trimis în judecată pentru finanţarea clubului Ceahlăul Piatra Neamţ

28 Decembrie, 14:01

Gheorghe Ştefan "Pinalti", fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influenţă.

pinalti

El este acuzat că a cerut de la patronul unei firme bani pentru finanţarea clubului de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ, în schimb intervenind pentru derularea contractelor publice ale firmei respective.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Gheorghe Ştefan, la data faptei primar al municipiului Piatra Neamț și vicepreședinte al unui partid politic, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, se aratăîntr-un comunicat DNA.

Potrivit rechizitoriului DNA, la începutul anului 2010, Gheorghe Ştefan a pretins de la directorul unei societăți comerciale cu activitate în construcții ca aceasta să sponsorizeze echipa de fotbal FC Ceahlăul Piatra Neamț cu un procentaj de 3% din sumele pe care societatea urma să le încaseze în baza unui contract încheiat cu SC HIDROELECTRICA SA - SUCURSALA HIDROCENTRALE BISTRIȚA privind un obiectiv de investiții având ca obiect lucrări hidroenergetice pe râul Siret.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: