• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9449 LEI
  1 USD = 4.3614 LEI
  1 GBP = 5.9178 LEI
  1 CHF = 4.7821 LEI
  1 HUF = 1.3843 LEI
  1 BGN = 2.5283 LEI
  1 JPY = 3.8290 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gheorghe Dincă, transferat din Arestul Central al Capitalei la alt penitenciar

30 Septembrie, 11:50

Gheorghe Dincă va părăsi Arestul Central din Capitală şi va fi mutat la Penitenciarul Jilava. Sunt măsuri sporite de securitate pentru principalul suspect în cazul fetelor dispărute din Caracal. Acesta a avut cerinţe speciale, a vrut să stea singur în celulă. Poliţiştilor le e teamă să nu cumva să pună la cale un plan de a-şi pune capăt zilelor.

dinca

Gheorghe Dincă este păzit continuu în penitenciar de teama că s-ar putea sinucide sau că ar putea fi omorât. Potrivit unor surse România TV, criminalul nu vorbește cu nimeni şi le-a cerut polițiștilor să stea singur.

Între timp, DIICOT a solicitat o nouă analiză psihologică a lui Gheorghe Dincă, de data aceasta realizată de FBI. Felix Bănilă, şeful DIICOT, spune că nu este vorba că nu ar fi avut încredere de primul profiler care l-a analizat pe Gheorghe Dincă, ci îşi doreşte o a doua opinie pentru a fi sigur că Gheorghe Dincă nu minte.

Analiza comportamentală a lui Gheorghe Dincă, făcută de profilerul român, a relevat că acesta nu are niciun fel de remuşcare şi niciun muşchi de pe faţă nu i se mişcă atunci când vorbeşte despre ororile comise. Dincă nu doar că plănuia să ucidă fetele, ci îşi stabilea în detaliu şi cum să scape de cadavre.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: