• Bucuresti 19º C
  Baia Mare 20º C
  Brasov 19º C
  Cluj-Napoca 18º C
  Constanta 19º C
  Craiova 21º C
  Galati 19º C
  Iasi 18º C
  Suceava 17º C
  Timisoara 22º C
 • 1 EUR = 4.8731 LEI
  1 USD = 4.1224 LEI
  1 GBP = 5.3888 LEI
  1 CHF = 4.5473 LEI
  1 HUF = 1.3352 LEI
  1 BGN = 2.4916 LEI
  1 JPY = 3.9325 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gheorghe Dincă, mutare de ultima oră în dosarul Caracal. De ce nu vrea să fie judecat în Olt

16 Ianuarie, 14:40

Gheorghe Dincă a cerut strămutarea procesului în dosarul Caracal. Decizia o vor lua magistrații de la Curtea de Apel Craiova. Informaţia a fost confirmată de avocatul Claudiu Lascoschi, cel care l-a reprezentat pe Gheorghe Dincă la București și care crede că Dincă nu este vinovat de moartea Luizei.

dinca

"Problema se pune că va exista presiune in zona aia, in toata Oltenia poate sa aiba probleme. Există riscul de a se tulbura linistea şi ordinea publica când avea acolo termene. Am discutat cu Dinca şi si-a manifestat intenţia să faca cerere de strămutare. Noul avocat care va urma sa intre în dosar urmează sa se ocupe de acest lucru", a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, cel care l-a reprezentat pe Gheorghe Dincă în perioada de urmărire penală.

Gheorghe Dincă a părăsit joi dimineaţă Bucureştiul şi va fi încarcerat la Slatina, pentru a fi mai aproape de Tribunalul Olt, unde i se va judeca dosarul. Un magistrat de camera preliminară va analiza dosarul și va stabili primul termen. Atât Dinca, cât și Ştefan Risipiţeanu vor fi duși vineri la Tribunalul Olt pentru prelungirea arestului preventiv.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată joi, după ce Procurorul General al Parchetului ICCJ, Bogdan Dimitrie Licu, i-a confirmat rechizitoriul.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: