• Bucuresti 7º C
  Baia Mare 4º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 9º C
  Iasi 9º C
  Suceava 9º C
 • 1 EUR = 4.7785 LEI
  1 USD = 4.3069 LEI
  1 GBP = 5.6554 LEI
  1 CHF = 4.3582 LEI
  1 HUF = 1.4461 LEI
  1 BGN = 2.4432 LEI
  1 JPY = 3.9667 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gheorghe Dincă, în arestul Capitalei. Când va fi supus testului poligraf şi expertizei psihiatrice

02 Septembrie, 12:36

Dezvăluiri de ultimă oră despre Gheorghe Dincă! Criminalul din Caracal a fost adus la arestul central din Capitală, stă singur în celulă şi este tot timpul supravegheat de un poliţist. Mai mult, Gheorghe Dincă nu are voie să iasă în spaţiu de recreere. El va fi supus expertizei psihiatrice şi testului poligraf.

dinca

Gheorghe Dincă a părăsit arestul din Slatina la 35 de zile de la momentul în care poliţiştii au descins în curtea sa din Caracal. El a fost dus la Bucureşti, la Arestul Central, unde va fi supus şi unui test cu detectorul de minciuni.

Gheorghe Dincă va fi scos luni din arestul central şi va fi dus în scurt timp la sediul DIICOT. Anchetatorii îi vor prezenta probele pe care le au împotriva sa. Vorbim inclusiv despre cele 40 de pete de sânge găsite în casa groazei, care, atenţie, nu conţin nici ADN-ul Luizei şi nici pe cel al Alexandrei.

Gheorghe Dincă va fi supus unei expertizei psihiatrice. Aşa că se va afla în scurt timp dacă monstrul de la Caracal a avut discernamant în momentul în care le-a ucis pe cele două adolescente Alexandra şi Luiza.  Expertiza se poate face la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar comisia vine de la Institutul de Medicină Legală şi este formată din mai mulţi specialişţi criminologi. Pentru această expertiză, monstrul de la Caracal trebuie să îşi dea din nou acordul. În mod normal, ar trebui ca el să fie lăsat câteva zile să se liniştească. Ba, mai mult, alții spun că expertiza trebuia să fie făcută la început de anchetă pentru ca Dincă să fie surprins cu întrebările. Totodată, monstrul de la Caracal poate contesta expertiza dacă nu este de acord cu rezultatul. Astfel, prin această expertiză se va stabili dacă Dincă a avut discernamant în momentul în care le-a răpit şi ucis pe cele două adolescente, Luiza şi Alexandra.

În acelaşi timp, continuă audierile la DIICOT, iar surse din anchetă spun că este posibil ca familia Luizei să fie aduse la audieri în Capitală.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: