• Bucuresti 19º C
  Baia Mare 16º C
  Brasov 16º C
  Cluj-Napoca 14º C
  Constanta 18º C
  Craiova 16º C
  Galati 17º C
  Iasi 17º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1289 LEI
  1 GBP = 5.3552 LEI
  1 CHF = 4.5467 LEI
  1 HUF = 1.3353 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.9112 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Gheorghe Dincă, adus sub escortă din arestul IPJ Olt

05 August, 11:42

A început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Duminică, au fost ridicate noi probe din podul casei.

dinca

O nouă zi de cercetări fără precedent la casa monstrului din Caracal. Anchetatorii fac săpături cu buldozerul în gropile cimentate din curtea criminalului care a ucis două adolescente. Anchetatorii au sigilat, duminică, la ora 15.00 casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei din camera de tortură. Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, cum ar fi pete de sânge, dar și despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal și Caracal, care, la prima analiză nu ar fi ale Luizei.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul.

De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de circa cinci hectare.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt. De aici a fost adus în această dimineață pentru a asista și pentru a ajuta ancheta.

Pe Alexandra, acesta a spus că a bătut-o, violat-o și ținut-o într-o cameră de la etaj, de lângă terasă. Anchetatorii au găsit și niște ziduri construite recent.

Anchetatorii speră să finalizeze astăzi căutările la domiciliul principalului suspect și este posibil să meargă din nou la Dunăre, acolo unde Dincă a spus că a aruncat una dintre victime. Urmează și ca gropile din curte să fie săpate, zilele următoare, cu un excavator.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: